0880110301

Subsidies en regelingen

Aanschaf laadpaal is financieel aantrekkelijk

Voor de aanschaf van elektrische auto’s en laadstations zijn er verschillende subsidies en aantrekkelijke regelingen beschikbaar. De kosten voor de aanschaf en installatie van een laadpaal fiscaal aftrekbaar in uw onderneming. Daarnaast zijn ook periodieke kosten (bijvoorbeelde de maandelijke lease) aftrekbaar.

  • Milieu-investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving (Vamil)
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • Lokale subsidies (verschillend per gemeente)
  • Aanschafsubidie
  • Vrijstelling BPM en MRB

 

 

Fiscale voordelen

Naast de milieu voordelen zijn er verschillende regelingen die het voor ondernemers fiscaal aantrekkelijk maken om over te stappen naar elektrisch rijden. Collega Rick Rolleman schrijft regelmatig blogs over onder andere de kosten van elekrisch rijden en over hoe fiscaal aantrekkelijk laadpalen zijn.

Subsidies voertuigen en laadpalen

Niet alleen als ondernemer maar ook als particulier kunt u profiteren van verschillende subsidies bij de aanschaf en of lease van elektrische voertuigen en laadstations. Lees meer over de beschikbare subsidies van elektrische voertuigen en laadpalen.

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen omtrent financiƫle en fiscale voordelen te beantwoorden. Wij kijken graag met u mee naar de meest passende oplossing voor u of uw bedrijf. Neem hier contact met ons op!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!