Partner van Lanova worden als autodealer?

Wil jij dealer worden van Lanova? Dan heb je de juiste keuze gemaakt! Lanova is voor autodealers en leasemaatschappijen een partner die meedenkt en zo veel mogelijk in ontzorgt op het gebied van laadoplossingen. Hieronder zetten we alle voordelen voor jou als autodealer op een rijtje:

 • Een partner die meedenkt
 • Dealer portaal
 • Deskundig advies
 • Kickback fee
 • Persoonlijk aanspreekpunt

Een partner die meedenkt

Lanova is een partner die autodealers en leasemaatschappijen volledig ontzorgt op het gebied van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. We ondersteunen onze partners met behulp van verschillende brochures voor het adviseren over laadpalen. Vanaf het moment dat een lead bij ons binnenkomt, nemen wij het proces volledig over en voorzien wij de klant van advies bij het vinden van een passende laadpaal.

Dealerportaal

Met het autodealerportaal heb je toegang tot een formulier om klanten door te verwijzen naar Lanova. Binnen 24 uur nemen wij contact op met deze leads en binnen 48 uur ontvangen ze al een offerte. Hierdoor is het voor jou klanten al mogelijk om binnen 4 weken een laadpaal aan huis of aan de zaak te hebben. Daarnaast heb je als autodealer inzage in de lijst om te kijken of er wat met de aanvragen wordt gedaan.

De voordelen

 • Laadpalen afgestemd op klantbehoefte
 • Eigen techneuten
 • Samenwerking gecertificeerde installateurs
 • Direct service beschikbaar
 • Op afstand updates of storingen regelen
 • Toegang tot pas-systeem EU-dekkend

Deskundig advies

Bij Lanova vinden we transparantie en kwaliteit erg belangrijk, daarom bieden we zowel jou als de klant deskundig advies op maat. We kijken naar de behoeften en mogelijkheden van de klanten en zoeken hierbij naar de beste oplossing.

Kickback fee

Als partner van Lanova profiteer je natuurlijk van een passende kickback fee. Dit betekent ook jij profiteert van een verkochte lead. En zo creëren we een win-win situatie, met een tevreden eindgebruiker.

Persoonlijk aanspreekpunt

Een prettige samenwerking vereist goede communicatie. Daarom bieden wij onze partners een persoonlijk aanspreekpunt zodat je altijd contact hebt met dezelfde persoon. Daarnaast verzorgen wij met ons eigen backoffice de service die je kunt verwachten van een laadpaal leverancier.

Snel laden

In 5 stappen naar een mooie samenwerking

1

Advies

Autodealer levert lead aan door middel van inlog website

2

Offerte

Lanova neemt contact op met eindklant

3

Planning

Lanova voorziet de klant van advies en offerte

4

Installatie

Lanova verzorgt installatie en afhandeling

5

Nazorg

Nazorg/backoffice

Deze lease- en autobedrijven gingen je voor

Renault Nieuwendijk

⚡ Weer een mooi voorbeeld van een waardevolle samenwerking⚡ We hebben wederom mogen meewerken aan een project bij onze partner Renault Nieuwendijk. Zij hebben een laadplein laten realiseren met de laadoplossingen van Lanova. Hiermee kunnen zij de laadpalen die ze aan hun klanten adviseren direct laten zien. Super toch? Met dank aan een vakkundige Installatie…

Lees meer

Meer informatie? Bel gerust 088-0110301

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.