0880110301
Let's connect

Lanova Laadpalen gelooft in een
Emissievrije toekomst.

Door slimme laadoplossingen voor iedereen te bieden komen we elke dag een stapje dichter bij ons doel. En dat doen we niet alleen, samen met een aantal partners zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van onze producten en productlijn.

Wie is Lanova Laadpalen?

Lanova Laadpalen is een jong en dynamisch bedrijf. En dat is precies waar de huidige markt in onze ogen om vraagt. De klant van nu is kritisch en de markt kent vele aanbieders. Wij onderscheiden ons graag met reactiesnelheid, begrijpelijke taal, goede planning en deskundig advies.

Ook onze kwaliteitsproducten dragen bij aan de professionele werking van Lanova laadpalen. Met ons unieke leaseconcept zijn wij helder en transparant, zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Bliksem

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten staan voor jou klaar. Met een maatwerk advies voor iedere situatie helpen ze je op weg bij het vinden van een passende laadoplossing. Neem direct contact op!

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag en kunt u deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat uw bericht achter en we komen er persoonlijk bij u op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
1