0880110301

Laadpassen

De voordeligste van Nederland

Lanova laadpas

De voordeligste van Nederland

Met de E-Flux laadpas weet je zeker dat je altijd en overal je elektrische auto kan opladen voor de beste prijs. Door ons grote netwerk dat bestaat uit meer dan 300.000 laadpunten kun je altijd wel ergens terecht. Kies voor ons orange abonnement of onze laadpas zonder abonnement. Voor privé en zakelijk gebruik. Kies de voordeligste laadpas van Nederland!

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Orange €2,95 p/m

Orange laadpas abonnement. Beste optie wanneer je veel je EV laadt. Gekozen door 88%.
  • Onbeperkt laden zonder toeslag.
  • Betaal alleen het reguliere tarief van de aanbieder.
  • Groot laadnetwerk met 300.000+ laadpunten.
  • Overzichtelijke maandfactuur met laadsessies.
  • Maandelijks opzegbaar.

Bestel direct

Waar kan ik laden?

Kan ik met de laadpas overal in Nederland laden?

Ja dat kan! In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de E-Flux laadpas kun je dus overal je elektrische auto opladen. E-Flux laadpassen zijn compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snel-laad stations als Fastned en Ionity.

Laadpas gebruiken in het buitenland

Laadpas gebruiken in België

Ook in België kun je de auto opladen met de E-Flux laadpas. Het laadnetwerk is hier bijna net zo groot als in Nederland. Zo weet je zeker dat je met je EV ook in België veilig van A naar B komt.

Laadpas gebruiken in Duitsland

Als je met je elektrische auto veel onderweg bent in Duitsland dan is de E-Flux laadpas een must! Het laadnetwerk in Duitsland is zeer goed dekkend en bevat voldoende laadpunten om nooit stil te komen staan!

Laadpas gebruiken in de rest van Europa

In de rest van Europa kun je je elektrische auto natuurlijk gewoon opladen met de E-Flux laadpas. Als je veel in het buitenland komt is onze laadpas een zeer goede optie. Check altijd voor je reis onze app voor de beschikbare laadpalen.

Hoe werkt eMobility platform EV laden?

Zo werkt het laden van een elektrische auto.

1. Zoek

Zoek een laadpaal in de buurt via je app of het web.

2. Plug de laadkabel

Open de laadklep en plug de laadkabel in de auto en daarna in de laadpaal.

3. Laadpas

Houd de laadpas voor de kaartlezer. Wacht op het piepsignaal. De sessie start en het blauwe licht gaat branden.

4. Klaar met laden?

Klaar met laden? Houd de laadpas weer voor de kaartlezer. De laadkabel zal ontgrendelen en je bent ready!

De oplaadtijd

Wat is de oplaadtijd van een elektrische auto?

Bij de overstap van een auto op fossiele brandstoffen naar een EV is een van de meest gestelde vragen: ‘Hoelang duurt het opladen van een elektrische auto?’ Het schrikbeeld is namelijk dat het volledig opladen van een elektrische auto ontzettend lang duurt. Niets is minder waar!

Snelladen

Snelladers zoals bij Fastned en Ionity laden de meeste EV’s binnen 30 minuten voor 80% vol! Deze snelladers vind je vaak langs snelwegen waardoor je je EV ook onderweg snel kunt opladen met behulp van jouw E-Flux laadpas.

Thuis opladen

Hoelang duurt het volladen van de accu van je elektrische auto wanneer je thuis laadt? Dit ligt aan meerdere factoren. Dit is afhankelijk van het soort laadpaal en je auto, maar het opladen van een ‘gemiddelde’ elektrische auto met een standaard laadpaal (AC) duurt ongeveer tussen de 6 en 10 uur.

Zakelijke laadpas aanvragen

Ontdek het gemak van onze zakelijke laadpas

Ook voor zakelijk gebruik is de E-Flux laadpas een ideale optie. De werknemer en werkgever worden volledig ontzorgd. Alles wordt automatisch verrekend en uitgekeerd. Ga naar de zakelijke laadpaspagina voor meer informatie.

Stel zelf laadtarieven in

Wanneer je het eMobility platform afneemt kan je per laadpaal de laadtarieven instellen. Je kan de prijs per kWh instellen, maar ook de prijs per uur of per sessie mocht je dat willen.

Klik hier en ontdek hoe dat gaat

Kosten elektrisch rijden

Wat kost het laden van een elektrische auto?

Dit is afhankelijk van de grootte van de accu. We gaan uit van een middenklasse EV, namelijk de Opel Corsa-e met een accucapaciteit van 45kWh en een gemiddeld verbruik van 170Wh per km. Zie hieronder drie laadscenario’s.

Thuis laden

Thuis opladen is natuurlijk de goedkoopste optie. Een kWh stroom kost gemiddeld €0,40 inclusief alle belastingen. Een volle accu kost in dit geval daarom zo’n €20.63 en daarmee kun je ongeveer 310km rijden. De prijs per kilometer is in dit geval dus €0,067.

Publiek laden

Bij een publieke AC-laadpaal betaal je natuurlijk meer dan thuis, maar het is nog steeds goedkoper dan het voltanken van een benzine of dieselauto. Publiek laden kost gemiddeld €0,60 per kWh; een volle accu kost dus €30.95 en de prijs per kilometer €0,099.

Snelladen

Snelladen is de snelste vorm als het gaat om het opladen van je auto. Echter kost dit wel meer dan ‘normaal’ laden. Het meest gangbare tarief is zo’n €0.80 per kWh. Een volle accu kost zo €41.26,- waarmee de prijs per kilometer op €0,133 komt te liggen.

Meer weten over snelladen?

Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan. Neem contact met ons op door te bellen 088 011 03 01 of een e-mail te sturen naar info@lanovalaadpalen.nl. Onze specialisten zijn u graag van dienst!

Meer weten over snelladen?

Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan. Neem contact met ons op door te bellen 088 011 03 01 of een e-mail te sturen naar info@lanovalaadpalen.nl. Onze specialisten zijn u graag van dienst!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.