Zoek je een leverancier voor laadpalen? Meld je aan.

Wil jij dealer worden van Lanova? Dan heb je de juiste keuze gemaakt! Lanova is voor jou een partner die meedenkt met jouw projecten en je hier zo veel mogelijk in ontzorgt. Hieronder staan alle voordelen voor jou als installateur op een rijtje:

 • Expertise in laadoplossingen
 • Totaalaanbod van zowel AC als DC-oplossingen
 • Installateursportaal
 • Gunstige inkoopcondities
 • Voorgeprogrammeerde laadpaal
 • Eigen backoffice & laadpassen
 • Persoonlijk aanspreekpunt

Expertise in laadoplossingen

Bij Lanova vinden we transparantie en kwaliteit erg belangrijk. Daarom zijn onze producten speciaal ontwikkeld op installatiegemak en bieden we een snelle levering uit onze voorraad. Hiernaast delen we graag onze product en markt expertise met jou, ontvang je deskundig advies en verschillende marketingmiddelen die je verder kunnen helpen met je eigen onderneming.

Totaalaanbod van zowel AC als DC oplossingen

Met ons totaalaanbod van zorgvuldig geselecteerde producten kan je opdrachtgevers precies te bieden wat ze nodig hebben. Onze AC laders zijn speciaal ontwikkeld voor installatie- en gebruikers gemak en de hyperchargers van Alpitronic behoren tot een van de beste snelladers op de markt dankzij de goede hardware.

Installateursportaal

Ons installateurs portaal biedt jou als installateur toegang tot technische ondersteuning, handleidingen, trainingen en andere handige tools je helpen om een goed resultaat neer te zetten bij jou opdrachtgever. Ook kun je hier brochures, productafbeeldingen en specificaties van onze laadpalen vinden, die je kunt gebruiken voor je eigen marketingdoeleinden.

De voordelen

 • Laadpalen afgestemd op klantbehoefte
 • Eigen techneuten
 • Samenwerking gecertificeerde installateurs
 • Direct service beschikbaar
 • Op afstand updates of storingen regelen
 • Toegang tot pas-systeem EU-dekkend

Inkoopcondities

Als partner van Lanova profiteer je van gunstige inkoopcondities voor de aanschaf van onze hardware. We bekijken per project aan welke condities passen, zodat je altijd de beste deal krijgt.

Voorgeprogrammeerde laadpaal

De laadpalen van Lanova worden altijd voorgeprogrammeerd geleverd, zodat ze na de installatie direct werkt naar behoren. Dit maakt het voor jou als installateur een stuk makkelijker om een opdracht uit te voeren.

Eigen backoffice & laadpassen

Met ons eigen backoffice nemen wij de verantwoordelijkheid voor technische ondersteuning en advies op hoog niveau, zo verzorgen wij de service die je kunt verwachten van een laadpaal leverancier.

Persoonlijk aanspreekpunt

Een prettige samenwerking vereist goede communicatie. Daarom bieden wij onze partners een persoonlijk aanspreekpunt zodat je altijd contact hebt met dezelfde persoon.

Snel laden

Deze installateurs gingen je voor

Heine Elektrotechniek B.V.

We hebben samen met Lanova laadpalen afgelopen vrijdag een mooi project mogen opleveren. We hebben in totaal 14 laadpunten mogen realiseren. De bestrating was voorzien van Steltonplaten. Er zijn vangrails geplaatst en wij hebben hier een ladderbaan op gemonteerd zodat we de benodigde bekabeling van A naar B konden leggen.

Lees meer

Meer informatie? Bel gerust 088-0110301

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.