Zakelijke modellen

Tot 22 kW

Lanova Business Dynamic

Lease vanaf € 30,82 per maand óf koop vanaf € 1099

De Lanova Business Dynamic, de ultieme zakelijke partner. Standaard rijkelijk uitgerust met onder andere twee contactdozen, twee LED status indicatoren, een RFID-identificatiemodule, kWh meter en een OLED grafische display. Met vermogens van 7,4 kW en 22 kW geschikt voor ieder zakelijk gebruik. Verreken de laadsessies gemakkelijk en snel met uw klanten en krijg inzicht in uw verbruik. Door middel van meerdere connectiviteit- opties (zoals GSM, Ethernet en Wifi) en het Open Charge Point Protocol (OCPP) kan dit slimme laadstation als onmisbare toevoeging worden geïntegreerd op iedere locatie.

Bekijk Lanova Business Dynamic
Tot 22 kW

Lanova Business Advanced

Lease vanaf € 21,99 per maand óf koop vanaf € 1495

Kunstmatige intelligentie, een autonoom laad-patroon ondersteuning systeem, een krachtige Web-Interface, LTE-modem en standaard 22 kW laadvermogen, dat is de Business Advanced. Verkrijgbaar met een contactdoos (Socket) of vaste kabel. Online, veilig, snel en efficiënt. Hét ultieme laadstation. Configureer de Lanova Business Advanced volledig naar uw smaak!

Bekijk Lanova Business Advanced

Waarom leasen?

Het leasen van een volledig elektrische auto wordt goedkoper. Steeds meer fabrikanten brengen betaalbare elektrische voertuigen op de markt. Ook is er een subsidie op volledig elektrische auto’s waardoor u bijvoorbeeld minder bijtelling betaalt en geen wegenbelasting.

Kortom elektrisch rijden is steeds interessanter voor u of uw organisatie. Maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden zoals het type elektrische voertuig dat u kiest.

Meer weten over leasen