Zakelijk laden

Tot 2x 22 kW

Lanova Business Premium

Lease vanaf € 61,71 per maand óf koop vanaf € 2795

Met onze Business Premium Duo krijgt u het nieuwste op het gebied van veiligheid, ontwerp en functionaliteit. De Premium is perfect voor zakelijke locaties dankzij de dubbele aansluiting. Standaard 2x 22 kW laadvermogen en verkrijgbaar met een twee contactdozen (Socket) , een socket én vaste spiraal kabel of twee spiraal kabels. Hét laadstation voor de zakelijke markt.

Bekijk Lanova Business Premium
Tot 22 kW

Lanova Business Advanced

Lease vanaf € 21,99 per maand óf koop vanaf € 1495

Kunstmatige intelligentie, een autonoom laad-patroon ondersteuning systeem, een krachtige Web-Interface, LTE-modem en standaard 22 kW laadvermogen, dat is de Business Advanced. Verkrijgbaar met een contactdoos (Socket) of vaste kabel. Online, veilig, snel en efficiënt. Hét ultieme laadstation. Configureer de Lanova Business Advanced volledig naar uw smaak!

Bekijk Lanova Business Advanced

Waarom leasen?

Het leasen van een volledig elektrische auto wordt goedkoper. Steeds meer fabrikanten brengen betaalbare elektrische voertuigen op de markt. Ook is er een subsidie op volledig elektrische auto’s waardoor u bijvoorbeeld minder bijtelling betaalt en geen wegenbelasting.

Kortom elektrisch rijden is steeds interessanter voor u of uw organisatie. Maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden zoals het type elektrische voertuig dat u kiest.

Meer weten over leasen