0880110301

Snelladen

modulaire snellader

Breid je netwerk uit

De modulair op te bouwen snellaadstations van Lanova bieden de mogelijkheid om elektrische voertuigen nog sneller op te laden. De DC lader is uitermate geschikt voor de plaatsing bij onder andere tankstations, transportbedrijven, bouwlocaties en taxi standplaatsen.

Informatie aanvragen

Onze markten

Vanuit een brede, specifieke kennis levert Lanova Laadpalen een pakket toepassingen en totaaloplossingen voor uiteenlopende, veeleisende markten.

Modulaire snellader

Een DC laadstation gemaakt voor elektrische auto’s van nu én in de toekomst! Dankzij de toepassing van powerstacks kan het vermogen worden uitgebreid tot wel 300 kW.

Gegarandeerd laden op het hoogst mogelijke laadvermogen
De DC lader kan optioneel worden voorzien van gekoelde, vaste laadkabels. Door gekoelde laadkabels toe te passen garandeert de lader het opladen op hoge laadvermogens zonder een vermogensverlies.

Keuzevrijheid: creëer uw eigen snellader
Het is mogelijk om het laadstation volledig naar jouw wens samen te stellen. Kies voor iedere gewenste RAL kleur of bedruk de lader in jouw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde advertenties in het display weer te geven.

Kostenbesparende installatie

De opvallend compacte voetafdruk zorgt voor een gemakkelijke en kostenbesparende installatie van jouw Lanova Hypercharger. Inclusief gemakkelijke en veilige onderhoud toegankelijkheid.

Veilig en gemakkelijk opladen

Middels het 15 inch kleurendisplay kan de gebruiker op een gebruiksvriendelijke en veilige manier een EV snel opladen via gelijkstroom. Het laadproces kan worden gestart door gebruik van een laadpas, QR code of direct via de betaalterminal.

Twee compacte behuizingen
De stijlvolle en compacte behuizing is gemaakt van gepoedercoat RVS en is te leveren in alle RAL-kleuren. Kies uit een kleine behuizing waar maximaal twee powerstacks toe gepast kunnen worden (HPC-150) of een grote behuizing waar maximaal vier powerstacks van 75 kW per stuk mogelijk zijn (HPC-300).

Koppeling met meerdere ERP systemen
Stel zelf jouw tarieven in en verdien geld met je eigen laadpunt. Heb je een bestaande koppeling met een kassasysteem? Geen probleem! Onze software stelt u in staat om te verbinden met verschillende ERP systemen.

Meer weten over snelladen?

Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan. Neem contact met ons op door te bellen 088 011 03 01 of een e-mail te sturen naar info@lanovalaadpalen.nl. Onze specialisten zijn u graag van dienst!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.