0880110301

Snellaadpalen bij tankstations

Op het Nederlandse wegennet rijden steeds meer elektrische voertuigen. Een snellaadpaal op het tankstation is dé manier om efficiënt gebruik te maken van deze stijging. Naast het laadtarief als nieuw verdienmodel hebben laadpalen een positief effect op het bezoek in jouw pompshop.

De laadpaal van nu én de toekomst

Door de populariteit van elektrische auto’s zal het aantal openbare snellaadpalen sterk toenemen. Jouw tankstation kan hierin niet achterblijven. De laadoplossingen van Lanova zijn gemaakt voor elektrische auto’s van nu én de toekomst. Het vermogen van de laadpaal kan dankzij de toevoeging van powerstacks uitgebreid worden tot wel 300kW.

Bliksem
  • Bepaal zelf jouw verdienmodel
  • Modulair opgebouwd en uit te breiden (75 – 300kW)
  • Te koppelen met ieder kassasysteem
  • Adverteren op 15″ kleurendisplay

Hoe snel is de snellaadpaal?

Een DC laadstation laadt elektrische auto’s in een zeer kort tijdsbestek op. Jouw bezoeker parkeert, haalt een kop koffie en een broodje in uw shop en kan bijvoorbeeld na een korte stop van vijf minuten weer 100 kilometer rijden. Laden was nog niet eerder zo efficiënt!

Hoe werkt snelladen?

Het elektriciteitsnet, waarop thuislaadpalen zijn aangesloten, geeft wisselstroom (AC). Via een omvormer wordt de auto opgeladen. Een snellaadpaal laadt de elektrische auto met gelijkstroom (DC) rechtstreeks op. Daarom wordt een snellaadpaal ook wel een DC laadstation genoemd. De omvormer zorgt bij thuisladers voor een limiterende factor. Een snellader heeft dit niet, waardoor laden niet eerder zo snel ging.

HYC 150 snellader 2 laadstations

Lanova Hypercharger

De Lanova Hypercharger biedt mogelijkheid om twee auto’s tegelijkertijd te laden. Het aantal powerstacks in de behuizing heeft invloed op het laadvermogen. Laadstations met twee powerstacks hebben een laadvermogen van 150kW. Een laadstation met vier powerstacks een laadvermogen van 300 kW. Neem gerust contact op met een adviseur om te bespreken welke totaaloplossing het beste bij jouw tankstation past.

Bepaal zelf uw verdienmodel

De kosten op jouw laadpaal terugverdienen? Bepaal zelf je starttarief, kWh-tarief of tarief per minuut. Onze software maakt het zelfs mogelijk om de laadpaal te koppelen met jouw kassasysteem! Naast laadtarieven bestaat nog een mogelijkheid tot geld verdienen met jouw laadpaal. Het laadstation kan je namelijk geheel in eigen huisstijl samenstellen. In combinatie met de gepersonaliseerde advertenties op het display kunt u extra reclame maken voor de producten in jouw pompshop!

Meer weten over snelladen bij uw tankstation?

Jouw aanbod van traditionele brandstoffen uitbreiden met laadstations? Neem contact op met Bo Huijsman door te bellen naar 088 011 03 01 of een e-mail te sturen naar info@lanovalaadpalen.nl. Wij helpen je graag met een totaaloplossing!

Bo Huijsman

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.