Particuliere modellen

Tot 22 kW

Lanova Home Dynamic

Lease vanaf € 14,33 per maand óf koop vanaf € 649

De Home Dynamic is het meest universele apparaat dat wordt aangeboden op de markt. Dankzij haar modulaire ontwerp en compacte behuizing van geanodiseerd aluminium is de Home Dynamic een waardevolle toevoeging voor ieder huis. Door toepassing van slimme technologie is de Home Dynamic makkelijk, snel en veilig in gebruik. Met een laadvermogen tot wel 22 kW!

Bekijk Lanova Home Dynamic
Tot 22 kW

Lanova Home Premium

Lease vanaf € 16,54 per maand óf koop vanaf € 749

De Lanova Home Premium van hoogwaardig geanodiseerd aluminium is een functionele verfraaiing van uw garage of parkeerplaats bij u thuis. Naast de aantrekkelijke looks voldoet dit elegante laadstation aan de dagelijkse behoefte van een snel en veilig laadproces. Dat is de reden dat de Home Premium permanent is uitgerust met een vaste oplaadkabel: Type 2 van Type 1.

Bekijk Lanova Home Premium
Tot 22 kW

Lanova Home Advanced

Lease vanaf € 21,99 per maand óf koop vanaf € 995

Kunstmatige intelligentie, een autonoom laad-patroon ondersteuning systeem, een krachtige Web-Interface en standaard 22 kW laadvermogen, dat is de Home Advanced. Verkrijgbaar met een contactdoos (Socket) of vaste kabel. Online, veilig, snel en efficiënt hét ultieme laadstation. Configureer de Lanova Home Advanced volledig naar uw smaak!

Bekijk Lanova Home Advanced

Waarom leasen?

Het leasen van een volledig elektrische auto wordt goedkoper. Steeds meer fabrikanten brengen betaalbare elektrische voertuigen op de markt. Ook is er een subsidie op volledig elektrische auto’s waardoor u bijvoorbeeld minder bijtelling betaalt en geen wegenbelasting.

Kortom elektrisch rijden is steeds interessanter voor u of uw organisatie. Maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden zoals het type elektrische voertuig dat u kiest.

Meer weten over leasen