0880110301

Hoe werkt het?

Hoe werkt Lanova Laadpalen?

Een laadpaal thuis is de perfecte mogelijkheid om jouw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij jouw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment jouw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van jouw auto te benutten.

Leasen of kopen?

Om grip te krijgen op de kosten van een laadpaal kun je kiezen voor Lanova Lease. Maar het kan ook zijn dat je graag wil kopen. Wat is de beste keuze voor jou en je portemonnee? Financieel gezien is Lanova lease een goede keuze; Je kan een nieuwe laadpaal volledig naar wens samenstellen zonder deze direct te hoeven betalen. Kopen is uiteraard ook een optie, echter vergt dit een investering. Ook wat betreft service en onderhoud is Lanova Lease een voordelige keuze; al het onderhoud en service is inbegrepen, en alles verloopt via gecertificeerde installateurs of werknemers. Bij kopen is onderhoud een eigen verantwoordelijkheid. Op lange termijn is het bij Lanova Lease mogelijk om de laadpaal te laten demonteren of gunstig over te nemen, kiest u voor kopen dan blijft u natuurlijk de eigenaar.

De voordelen van leasen

  • Geen verrassingen achteraf. Een vaste looptijd met vaste leasekosten per maand, inclusief service en onderhoud.
  • Geen vooraf investering. Door een vast bedrag per maand is er geen vooraf investering benodigd.
  • Stel zelf uw laadpaal samen. Kleur, kabel, backoffice en installatie, het kan allemaal en u kiest zelf uw opties.
  • Eerlijke voorwaarden. De leaseovereenkomsten zijn opgesteld aan de hand van de eisen vanuit het Keurmerk Private Lease. Inclusief 14 dagen bedenktijd.
Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.