0880110301
Lanova Laadpalen

VSK: Installatievakbeurs 2022

 

Lanova Laadpalen doet mee!

 

Van 17 tot en met 20 mei opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor vakmensen in de installatietechniek. Daar ontmoeten ondernemers elkaar voor de meest innovatieve en duurzame kennisdeling op het gebied van installatietechniek. Ook wij van Lanova Laadpalen nemen deel aan de beurs en we ontmoeten je graag voor een goed gesprek over laadpalen, installatie van laadoplossingen en ondernemerskansen.

Je vindt ons in hal 9 op standnummer: 09.A078.

 

 

 

Ontmoeting

Benieuwd naar ons assortiment of de service die we verlenen? Kom naar onze stand 09.A078 en we gaan graag met je in gesprek.

Wanneer je kansen voor je eigen onderneming wil ontplooien, hebben wij de juiste mensen in Utrecht om je plannen mee te bespreken.

Check ons op de beurs.

 

Wil je niet wachten tot volgende week en nu al je ondernemersgedachten wisselen met één van ons? Wij zijn bereikbaar op:

088 011 0301

info@lanovalaadpalen.nl

Wij leveren een totaalaanbod van laadpaal tot verrekening voor zowel particulieren als bedrijven.
Of je nu op zoekt bent naar 1 of 50 laadpunten en of je de paal in eigendom wil of liever gebruik maakt van een lease abonnement.
Bij Lanova Laadpalen ben jij aan het juiste adres.
Op de beurs in Utrecht kun je alle dagen bij ons terecht voor advies over verschillende type laadpalen en de installatie daarvan.
Wij werken graag hand in hand met installateurs, in het verzorgen van goed materiaal waar de rijder van een elektrische auto elke dag plezier aan beleefd.
Met een divers aanbod en brede ondersteuning bieden wij wat een installatiebedrijf van klein tot groot nodig heeft om aan de vraag van de klant te voldoen.
Wij hebben veel kennis in huis wat betreft de techniek van laadpalen.
Zodoende verzorgen wij ook voor elk laadstation de voorprogrammering en kunnen we op afstand iedere paal benaderen voor service en dergelijke.
Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.