0880110301
Lanova Laadpalen

Vind installateur

Direct aan de slag?

Vind een van onze betrouwbare installateurs

Wij helpen je graag! Voer je plaats hieronder in en zie wie van onze installateurs bij jou in de buurt laadpalen installeert.

Zo makkelijk en degelijk mogelijk

Laadpalen van Lanova zijn kwalitatief uitstekend. Ook de software waar onze laadstations op draaien is van de beste kwaliteit. Wij willen dat ook na installatie kunnen blijven waarmaken. Vandaar dat het aansluiten van stroom, connecten aan internet en de koppeling in de meterkast zo min mogelijk handelingen of ingewikkelde techniek moet bevatten. Zo houden we de kans op een fout klein.

 

Beste installateurs

Gelukkig kunnen we met zelfs de meest geavanceerde technieken vertrouwen op de installateurs waar wij mee werken. Dat zijn echt vakmensen!

Wil je weten wie er bij jou in de buurt wordt aanbevolen? Vul dan bovenaan de pagina de locatiezoeker in en bekijk het resultaat. Wil je een laadpaal aan huis of op de zaak laten installeren? Dan kun je bij ons een formulier invullen dat wij ‘schouwen’ noemen. Met die gegevens kunnen wij namelijk bekijken welke technische aspecten nodig zijn voor jouw specifieke situatie. Vervolgens sturen we een offerte toe en als dat akkoord is, schakelen we de installateur in en zal hij of zij een afspraak inplannen. Eenmaal ge├»nstalleerd, dan hebben we handige informatie om zelf aan de slag te gaan met laden en bijvoorbeeld met de app die hoort bij jouw laadstation of bij het verrekenen met medewerkers.

Offerte aanvragen

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.