0880110301
Lanova Laadpalen

Verhaal van Wagelaar

Wensen laadpaal

Twentse Rene Wagelaar is eigenaar van concern Voetbaltijdontour en sinds kort host op zijn eigen Youtube-kanaal Voetbaltijd. Voor zijn eerste elektrische auto en laadpaal zocht hij naar versies met de volgende eigenschappen: snel, stil, comfortabel, zuinig en goed voor de natuur.

Over zijn ervaring met een Lanova Laadpaal en elektrisch rijden zegt hij: ‘Rijd je één keer elektrisch, dan ben je overtuigd.’

‘Voor altijd elektrisch’

De ondernemer rijdt nu in een Audi E Tron en laadt dit aan een Home Advanced laadstation van Lanova. ‘Het type paal op mijn oprit past bij het landelijk gebied, met de antraciet kleur, de vormgeving, het duurzame materiaal. Dat speelde mee in de keuze. Nog belangrijker was het gevoel dat ik kreeg bij het contact. Ik houd van mensen die duidelijk zijn en mij goed kunnen vertellen hoe of wat. Het was mij direct helder welk type paal ik nodig had, hoe snel ik ermee kon laden, hoe ik het kon gaan gebruiken en wanneer en op welke manier het zou worden geïnstalleerd. Twee weken later kwam de installateur en kon ik na het arriveren van de auto direct vol energie op weg.’

Na het dichttrekken van de voordeur, is dit het eerste dat de voetballiefhebber doet: ‘Ik loop naar mijn auto en check als eerste de laadstand. Daarmee kan ik zien hoeveel kilometer ik kan rijden. Natuurlijk ga ik uit van de actieradius van de auto. Maar het weer heeft invloed op de capaciteit. Komt de temperatuur onder nul, dan laadt de auto minder snel, of kan ik bijvoorbeeld 30 kilometer minder rijden met dezelfde volle accu’ Gelukkig ontwikkelt de techniek snel. Het is bij veel auto’s mogelijk om de auto van te voren op een bepaalde tijd in te stellen op voorverwarmen. Met een opgewarmde batterij accelereert de auto beter, maakt het beter gebruik van het vermogen en kun je vele kilometers winst maken. Zo zijn er nog meer handige instellingen die elektrisch laden en rijden tot nog meer rijplezier verheven.

Volgens Wagelaar willen al zijn vrienden, kennissen en werkrelaties overstappen op elektrisch, zodra ze in zijn auto hebben gereden. ‘Zodra je ervaring hebt opgedaan met een elektrische auto, dan wil je nooit meer anders. Het is rijden en gaan.

 

Zelf een laadpaal

Ben jij benieuwd naar een laadpaal in jouw tuin, aan je huis of op je oprit? Onze adviseurs helpen graag bij het vinden van de juiste laadpaal voor jouw situatie. We gaan dan uit van de omgeving, je voorkeuren, het vermogen dat de (beoogde) auto nodig heeft, welk vermogen de meterkast kan leveren en nog andere aspecten waarmee we tot een best passende laadpaal uitkomen.

Heb je een model voor ogen dat in jouw landschap past en ben je klaar voor de elektrische ervaring, dan kun je een advies aanvraag indienen en nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Onze modellen zijn uit voorraad leverbaar dus binnen twee weken kunnen we de paal leveren. Komt de auto voorlopig nog niet? Dan kunnen we de laadpaal of al installeren of gereserveerd klaar zetten zodat je niet hoeft te wachten zodra je wil inpluggen.

Advies aanvraag

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.