0880110301

Thuis laden

Snel uw nieuwe elektrische of plug-in Hybride auto opladen?

Goedkoop uw nieuwe elektrische of plug-in Hybride auto opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan uw voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig worden geladen. Dit in tegenstelling tot opladen via het stopcontact.

Laden middels het stopcontact kan soms tot wel drie dagen duren, opladen met een laadpaal kan tot wel tien keer zo snel! Dankzij de modulaire opbouw van Lanova laadstation zijn de slimme laadpalen geschikt voor alle Plug-In Hybride en elektrische auto’s, nu én in de toekomst.

Bekijk deze laadpaal
Lanova Home Advanced Lite
Lease vanaf€ 10,63per maand
Koop vanaf€ 649
Voor iedere Plug-In Hybride of elektrische auto. 
 • Instelbaar laadvermogen tot 22 kW
 • Plug & Charge
 • Universele socket laadaansluiting
 • Kleur: Dark Grey
 • Statusindicatie met LED
 • Optioneel vaste kabel, blauw, 5 meter
 • Wand- of paalmontage
Direct een offerte aanvragen Bekijk product
Bekijk deze laadpaal
Lanova Home Premium
Lease vanaf€ 14,01per maand
Koop vanaf€ 849
Functioneel en geschikt voor iedere elektrische auto
 • Instelbaar laadvermogen tot 22 kW
 • Plug & Charge of RFID ontgrendeling
 • Universele socket laadaansluiting
 • Kleur: antraciet
 • Statusindicatie met LED
 • Optioneel vaste laadkabel, zwart, 6,5 meter
 • Wandmontage
 • Beheer het laden via App
Direct een offerte aanvragen Bekijk product
Bekijk deze laadpaal
Lanova Home Advanced
Lease vanaf€ 18,07per maand
Koop vanaf€ 1095
Voor iedere Plug-In Hybride of elektrische auto. 
 • Instelbaar laadvermogen tot 22 kW
 • Plug & Charge of RFID laadpas
 • Universele socket laadaansluiting
 • Kleur: Dark Grey of Frozen White
 • LCD kleuren touchscreen
 • Optioneel vaste kabel, blauw, 5 meter
 • Beheer laadstation via Webinterface
 • Wand- of paalmontage
 • Geschikt voor automatische verrekening
 • Geschikt voor Dynamic Load Balancing middels optionele Load Guard module
 • Voorrang geven aan zonnepanelen middels optionele Load Guard module
Direct een offerte aanvragen Bekijk product

Wat is een laadpaal eigenlijk?

Bent u de trotse bezitter van een elektrische auto? Dan zal de nieuwe aanwinst moeten opladen. Dit kan op verschillende manieren. Middels het stopcontact, alhoewel dit niet de meeste veilige manier van opladen is, of via een laadpaal. De auto is voorzien van een speciale oplaadpoort voor een laadkabel. Het accupakket van auto’s werken op gelijkstroom (DC) terwijl uw huishouden draait op wisselstroom (AC). de omvormer in de elektrische zet wisselstroom om in gelijkstroom. Door deze toepassing kunt u thuis uw auto veilig opladen. De snelheid van het opladen is afhankelijk van het maximale laadvermogen van de auto. Aan het stopcontact gaat het stukken langzamer dan aan een laadpaal met een hoge capaciteit.

Geschikt voor iedere meterkast
Alle Lanova thuisladers zijn voorzien van een instelbaar laadvermogen. Het laadvermogen kan hierdoor gemakkelijk worden aangepast op de maximale capaciteit van uw meterkast. Een tweede voordeel is dat de laadpaal toekomstbestendig is. Dat wil zeggen, het laadvermogen kan gemakkelijk op ieder gewenst moment aangepast worden op basis van een andere of tweede elektrische auto. Dit voorkomt kostbare aanpassingen van de meterkast.

Universele laadpaal voor iedere EV
Door de toepassing van een universele socket aansluiting is uw Lanova laadstation geschikt voor alle EV’s. Ook voor toekomstige elektrische auto’s. Wilt u liever een laadpaal met vaste laadkabel? Geen probleem, ook die hebben we! De Advanced laadpaal met vaste oplaadkabel komt standaard met een magnetische kabelhouder voor het gemakkelijk opbergen van de kabel.

Thuis laden zonder abonnement
Een laadpaal bij uw woning zonder abonnement? Bij Lanova is het mogelijk! Geen maandelijkse kosten of toeslagen over uw stroom. Vaak bent u bij de aanschaf van een thuislader gebonden aan dure abonnementen. Bij Lanova stelt u zelf het product naar wens samen. Is automatische verrekening niet van toepassing of wilt u zelf de laadsessies verrekenen via de handige Web Interface? Dat kan! Kosteloos en zonder abonnement.

Hoe snel kan ik mijn auto thuis opladen?
De snelheid waarmee uw PHEV of EV kan opladen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de meterkast en het laadvermogen dat uw auto kan ontvangen. Heeft u een 3 fase meterkast, ook wel krachtstroom genoemd, dan gaat het opladen veelal sneller. Mits de auto ook in staat is om krachtstroom te ontvangen. Gemiddeld gaat het opladen van een volledig elektrische auto ongeveer 8 keer zo snel als aan een stopcontact.

Precies weten hoe snel uw auto kan opladen? Voor ieder merk en model hebben wij een speciale pagina aangemaakt. ‘Vind mijn auto’ of neem contact met ons op.

Wat kost het om mijn auto thuis op te laden?
Veelal is thuis opladen de voordeligste manier om de auto volledig op te laden. De kosten zijn afhankelijk van uw afspraken met uw energieleverancier. Vaak betaalt u zo’n € 0,21 per kWh aan uw energieleverancier. Maar het kan goedkoper! Meer en meer Nederlanders stappen over op duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen op het dak. Met ons slimme Home Advanced laadstation met het optionele Load Guard systeem geeft de thuis laadpaal meer stroom af wanneer er groene stroom opgewekt wordt. Duurzaam én goedkoop opladen dus. Goed om te weten: het Load Guard systeem kan ook achteraf geïnstalleerd worden. Zo kunt u nu nog profiteren van de huidige salderingsregeling. Wanneer de regeling zal eindigen kan het systeem gemonteerd worden en zo uw zonnestroom optimaal benutten.

De stroomkosten verrekenen met de werkgever
Bent u in bezit van een zakelijk aangeschafte auto of een leaseauto dan kunt u eventueel de stroomkosten gemakkelijk en snel verrekenen met uw werkgever, bedrijf of leasemaatschappij. Optioneel kan uw nieuwe Lanova thuislader worden aangesloten op een kWh meter. Deze meter is voorzien van een display en word geplaatst in de meterkast. Op het display van de gecertificeerde MID meter kan het totale verbruik over een bepaalde periode gemakkelijk worden afgelezen. Daarnaast is het, met onze slimme Advanced thuislader, mogelijk om inzicht te krijgen in alle laadsessies en een gespecificeerd overzicht te ontvangen via de Web Interface.

Wilt u totale ontzorging rondom de verrekening? Ook dat is mogelijk! Dit kan door het backoffice pakket af te nemen. Met dit backoffice abonnement worden alle laadsessies iedere maand automatisch vergoed en ontvangt uw werkgever een rekening met de stroomkosten van uw laadstation thuis.

Wat kost een laadpaal thuis?
Een Lanova oplaadpaal met instelbaar laadvermogen is er al vanaf 785 euro inclusief btw! Koopt u de laadpaal op de zaak, of leaset u deze samen met de auto dan kunt u de btw terugvragen. De investering komt dan uit op slechts 649 euro. Als ondernemer kunt u tevens profiteren van verschillende subsidies en regelingen. Lanova heeft een overzicht van alle fiscale voordelen opgesteld, lees hier alles over subsidies en regelingen voor elektrische voertuigen en laadpalen.

Geen gedoe? Lease een laadpaal thuis vanaf 10 euro per maand!
Geen zin in een investering in een laadpaal aan huis? Kies dan zorgeloos voor het leasen van een oplaadpaal. U kiest zelf de gewenste looptijd en betaald een vast bedrag per maand. Zónder gedoe en zónder bijkomende kosten. Leasen bij Lanova is alles omvattend. Zowel verzekering, software updates, onderhoud en storingshulp zijn standaard inbegrepen. Ook de montage kan worden inbegrepen in het maandbedrag, dit is al mogelijk vanaf slechts 25 euro per maand.

Installatie door heel Nederland
Geen zin om de laadpaal zelf te monteren? U bent niet de enige. Lanova biedt volledige maatwerk installatie op basis van uw wensen. Montage aan de wand of op een staande paal. Graaf- en straatwerkzaamheden? Geen probleem? Grind, beplantingen of een kruipruimte? Ook dat kunnen we! Onze gecertificeerde installateurs monteren dagelijks laadpunten door heel Nederland. Dit doen wij al vanaf 350 euro!

Voorafgaand aan een installatie vragen wij u om het online schouwingsformulier in te vullen. Aan de hand van deze informatie krijgen wij een goed beeld van de werkzaamheden. Op al onze montage werkzaamheden geven wij 24 maanden volledige garantie.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

1