‘Hoe werkt het om laadsessies van werknemers of bezoekers te declareren?’ Dit is een veel gestelde vraag die ondernemers ons stellen. Autorijders weten zelf vaak niet waar of hoe het declareren in zijn werk gaat en stellen ons dus soortgelijke vragen. Graag leggen we uit hoe we dat zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt: voor alle belangstellenden.
Het is mogelijk om heel makkelijk laadsessies van onze laadpalen met elkaar te vereffenen. Wil je simpel en voor minder geld inzicht in laadsessies en die kunnen beheren via een app? Kies dan voor het Service & Connect pakket Premium. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan is het Service & Connect pakket Advanced de perfecte keuze. Met dit systeem krijg je een diepgaand inzicht in jouw laadsessies. Als jij je daarin wilt verdiepen. Het hoeft niet. De geavanceerde software is zo ingericht dat verrekening automatisch plaatsvindt. Iedere laadpas die met jouw laadpalen connect, staat geregistreerd in het systeem. De slimme techniek zorgt ervoor dat jij de afschrijvingen iedere maand vanzelf ziet verschijnen. Ben je nieuwsgierig naar verbruik of hoeveel verschillende auto’s er bijvoorbeeld bij de paal stonden in de afgelopen weken? Dat kan je wel allemaal inzien. Kortom, vele opties, weinig moeite.
De aanschafprijs van ons Backoffice-systeem zit inbegrepen bij de Lanova Home Advanced laadpaal. Om een beeld te krijgen wat het ‘los’ zou kosten: rond 350 exclusief btw. De maandelijkse kosten voor dit abonnement bedragen 8 euro exclusief btw. Wat het oplevert? Het systeem neemt de boekhouding uit handen. Doordat alles automatisch is ingeregeld krijg je de laadpaal verrekening op een presenteer blaadje. Het scheelt tijd en een hoop arbeid. Plus, met het Back-office systeem is het mogelijk om slim in te stellen. Zo kun je ervoor kiezen om de auto pas op te laten laden, wanneer de zon de eigen panelen volop van stroom levert. Daardoor bespaar je op het stroom dat je normaliter afneemt van het net en zet je eigen opgewekte stroom dus direct effectief in.
De kosten van het opladen van jouw auto zijn afhankelijk van de inkoopprijs van stroom. Dit kan verschillen per situatie, per regio en nog enkele variabelen. In het centrum van Amsterdam betaal je bijvoorbeeld meer per kWh dan in een klein dorp in Overijssel. We gingen altijd uit van een gemiddelde kWh prijs van 0,11 euro. Met de huidige energiecrisis, de forse stijging van de prijs bij energiecontracten en aan de andere kant de hoeveelheid stroom die zelf kan worden opgewekt, is een gemiddelde prijs te situatie specifiek. Online kun je handige tools gebruiken die per unieke locatie een inschatting maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie wat betreft een laadpaal? Dan kun je bij ons de calculator gebruiken en krijg je binnen een aantal werkdagen een offerte op maat.
Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan? Stel hem hier en we reageren zo gauw mogelijk.
Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.
Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!