0880110301

Laadpaal kopen

Wil je een Laadpaal kopen?

Op zoek naar een laadpaal voor thuis? Stekkerauto’s moeten regelmatig worden geladen. Dit kan via het stopcontact, wat soms enkele dagen kan duren, of een eigen laadstation bij je eigen woning. Een laadpunt aan huis biedt je de mogelijkheid om jouw elektrische auto gemakkelijk, goedkoop en snel op te laden. De modulaire Lanova laadstations zijn geschikt voor alle Plug-In Hybride en elektrische auto’s voor nu én in de toekomst.

 

Laadpaal voor elke elektrische auto

Ga je een elektrische auto kopen of heb je deze al? Dan is het handig om te weten dat dankzij de universele socket aansluiting de thuislader in staat is om ieder voertuig snel en veilig te laden. Wil je geen gedoe met oplaadkabels als je jouw elektrische auto gaat opladen? Kies dan voor een oplaadpaal met een vaste laadkabel. Deze uitvoering komt standaard met een magnetische kabelhouder. De laadkabel hangt hierdoor niet op de grond en is simpel in gebruik.

Kan de laadpaal thuis op mijn meterkast?

De Lanova thuisladers zijn uniek door het instelbare laadvermogen. Niet alleen betekent dit dat de laadpaal niet meer vervangen hoeft te worden wanneer je een nieuwe elektrische auto aanschaft, ook is de lader geschikt voor iedere meterkast! Middels de uitgebreide Web Interface kan het laadvermogen simpelweg worden gelimiteerd. Dit voorkomt kostbare aanpassingen in je meterkast.

Wil je jouw laadpaal aan de muur of staand?

Een laadpunt kun je bevestigen aan de muur of staand. Welke optie het beste bij jou past, hangt af van de beschikbare ruimte bij de plek waar jouw oplaadpunt moet komen. Wandmontage is de meestvoorkomende manier van een laadpunt installeren. Maar dit is vaak een kwestie van smaak. Er zit verder weinig verschil tussen je auto opladen via wand- of paalmontage.

Goedkoper laden? Slim laden over zonnepanelen!

Het opladen van een elektrische auto met zonnestroom is geen toekomst muziek meer. Met ons slimme Load Guard systeem geeft de thuis laadpaal meer stroom af wanneer er groene stroom opgewekt wordt. Wel moet je rekening houden met de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt. De hoeveelheid zonnepanelen hangt namelijk af van de afstand die je dagelijks rijdt. Ook is het hierbij van belang om rekening te houden met of je in het bezit van een volledig elektrische auto of een hybride auto. Heb je momenteel nog geen zonnepanelen, maar ben je van plan om dit in de toekomst wel aan te schaffen? Dan kun je deze laadpaal alsnog kopen. Het Load Guard systeem kun je namelijk op ieder moment, dus ook achteraf, laten installeren.

Een laadpaal voor thuis zonder abonnement

Het vinden en vergelijken van een lader voor thuis is lastig. Bij veel fabrikanten ben je gebonden aan abonnementen of dure pasjessystemen. Niet bij Lanova! Je kiest zelf de laadpaal die aansluit bij jouw wensen. Een abonnement is geen verplichting en een pasjessystemen zijn dankzij de handige Plug & Charge autorisatie of PIN code ontgrendeling overbodig.

Gemakkelijk de laadsessies verrekenen

Het opladen van een elektrische auto kost stroom. Wanneer je in bezit bent van een lease auto of een zakelijk aangeschafte auto dan kun je de stroomkosten eventueel verrekenen met jouw bedrijf, werkgever of leasemaatschappij. Optioneel kan jouw nieuwe Lanova thuislader worden uitgerust met een slimme meter. Deze meter is voorzien van een display en word geplaatst in de laadpaal. Op het display van de gecertificeerde MID meter kan het totale verbruik over een bepaalde periode gemakkelijk worden afgelezen. Daarnaast is het, met onze slimme Advanced thuislader, mogelijk om inzicht te krijgen in alle laadsessies en een gespecificeerd overzicht te ontvangen via de Web Interface. Het laadverbruik thuis verrekenen kan ook automatisch. Dit kan door het Service & Connect pakket af te nemen. Met dit backoffice abonnement worden alle laadsessies ieder kwartaal automatisch vergoed en sturen wij je werkgever een rekening met de stroomkosten van het laadstation thuis.

Hoe snel kan mijn auto thuis opladen?

De snelheid waarmee je jouw PHEV of EV auto kan opladen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de meterkast en het laadvermogen wat jouw auto kan ontvangen. Heb je een 3 fase meterkast, ook wel krachtstroom genoemd, dan gaat het opladen veelal sneller. Mits de auto ook in staat is om krachtstroom te ontvangen. Gemiddeld gaat het opladen van een volledig elektrische auto ongeveer 8 keer zo snel als aan een stopcontact.
Precies weten hoe snel uw auto kan opladen? Voor ieder merk en model hebben wij een speciale pagina aangemaakt. ‘Vind mijn auto’ of neem contact met ons op.

Wat zijn de kosten van een laadpaal kopen voor thuis?

Je hebt al een Lanova thuislader met instelbaar laadvermogen vanaf 950 euro inclusief btw. Indien de laadpaal zakelijk wordt aangeschaft kun je de btw terugvragen. De totale investering ligt dan slechts op 785 euro. Als ondernemer kun je tevens profiteren van verschillende subsidies en regelingen. Lanova heeft een overzicht van alle fiscale voordelen opgesteld, lees hier alles over subsidies en regelingen voor elektrische voertuigen en laadpalen.

Een laadpaal kopen of leasen vanaf 16 euro per maand

Geen zin in een investering in een laadpaal aan huis? Kies dan zorgeloos voor het leasen van een oplaadpaal. Je kiest zelf de gewenste looptijd voor een vast bedrag per maand. Zónder gedoe en zónder bijkomende kosten. Leasen van een laadpaal bij Lanova is alles omvattend. Zowel verzekering, software updates, onderhoud en storingshulp zijn standaard inbegrepen. Ook de montage kan worden inbegrepen in het maandbedrag, dit is al mogelijk vanaf slechts 25 euro per maand.

Installatie van jouw laadpaal door heel Nederland

Geen zin om de laadpaal zelf te monteren? Geen probleem; je bent niet de enige. Lanova biedt volledige maatwerk installatie op basis van jouw wensen. Wil je jouw laadpaal monteren aan de wand of op een staande paal? Graaf- en straatwerkzaamheden? Geen probleem? Grind, beplantingen of een kruipruimte? Ook dat kunnen we! Onze gecertificeerde installateurs monteren dagelijks laadpalen door heel Nederland. Dit doen wij al vanaf 255 euro!

Voorafgaand aan een installatie van de laadpaal vragen wij je om het online schouwingsformulier in te vullen. Aan de hand van deze informatie krijgen wij een goed beeld van de werkzaamheden. Op al onze montage werkzaamheden geven wij 24 maanden volledige garantie.

Ik ben op zoek naar een dubbele laadpaal thuis

Ben je in bezit van meerdere elektrische auto’s of wil je voorbereid zijn om toekomstige uitbreiding van jouw wagenpark? Kies dan voor een dubbel laadpunt. Het opladen verloopt veilig en snel aan het laadstation met twee connectoren. Een 1 fase of 3 fase meterkast? De dubbele thuislader kan op iedere meterkast! Het totale laadvermogen wordt automatisch verdeeld tussen de twee oplaadpunten. Een voorbeeld van modulaire, dubbele lader is de Lanova Business Premium. Kies voor 2 contactdozen óf 2 vaste spiraal oplaadkabels. Iedere Business Premium is voorzien van slimme kWh-meters met MID keuring. Secuur en gemakkelijk inzicht in het totale verbruik van uw laadstations. De laadsessies van verschillende auto’s is ook nog eens gemakkelijk te scheiden.

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.