0880110301
Lanova Laadpalen

Laadpaal installeren

Ben jij eigenaar van een hybride of volledige elektrische auto? Of ben je van plan om binnenkort een dergelijke auto te kopen of leasen? Zorg dan dat je goed voorbereid de weg op gaat en dat je auto is opgeladen, dankzij een laadpaal bij je thuis.

Voordelen van een laadpaal installeren

Er zitten meerdere voordelen aan thuis een laadpaal (laten) installeren. Het scheelt veel in kosten. Waar je bij jouw eigen laadpaal alleen betaalt voor de elektriciteitskosten, betaal je bij een openbare laadpaal ook een tarief aan de aanbieder van de laadpaal. Laat staan de kosten die men nu aan de pomp betaalt voor benzine, diesel of zelfs gas dat in prijs blijft stijgen. Daarnaast kun je met een laadpaal bij je thuis de auto opladen wanneer het jou uitkomt! Hierdoor hoef je niet te wachten totdat er een laadpunt beschikbaar is op een publieke locatie.

Laadpaal laten installeren

Wil je jouw laadpaal laten installeren? Kies dan voor één van de lokale partners van Lanova. Omdat het vaak maatwerk is, sturen we eerst een monteur bij je langs om de situatie te bekijken. Aan de hand van deze gegevens maakt de verkoopadviseur een offerte voor je. Zodra je akkoord geeft, dan wordt de installatie van de laadpaal ingepland. 

Al onze installateurs zijn professioneel, vakbekwaam en gecertificeerd. De aangesloten vakmannen hebben allemaal specifieke producttrainingen gevolgd, zodat je zeker weet dat jouw laadpaal veilig wordt geïnstalleerd. Daarnaast krijg je bij ons standaard 24 maanden garantie op het product én de installatie.

Onze laadpaal installateurs: kies jouw lokale partner

Lanova Laadpalen levert laadpalen door heel Nederland. We werken met lokale partners voor de installatie van jouw laadpaal. Zij weten wat er in de regio speelt en zijn in geval van een storing snel ter plaatse om je verder te helpen. 

 

Kies hieronder jouw woongebied en vraag direct meer informatie of een offerte aan!

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.