0880110301
Lanova Laadpalen

Laadpaal-Installatietechniek

Klanten vinden jou

“Op postcodegebied”

Ben jij installateur en wil je dat toekomstige klanten jou makkelijk kunnen vinden zodra ze een laadpaal aanschaffen? Maak dan gebruik van onze service. Jij krijgt je eigen pagina en wij zorgen ervoor dat mensen in jouw gebied – op basis van postcode – jou als installateur benaderen.

We doen dit kosteloos. Voor ons is de winst namelijk dat zowel jij als partner, als de klant, een goede ervaring hebben en dat ons product wordt geïnstalleerd door een professional waar wij vertrouwen in hebben.

Klopt dit?

Concentreer jij je graag op uitvoerend werk? Met beide handen pak jij klussen op en zorg jij voor de beste installaties. Of het nu gaat om meterkasten, zonnepanelen, complete elektronica-installaties of het aan de praat krijgen van een laadpaal, jij bent een duizendpoot met ambities. Maar het ‘verkopen’ van je diensten en het ‘vermarkten’ van jouw bedrijf zijn taken die je erbij moet doen, maar liever uitbesteedt.

Wanneer jij je herkent in deze beschrijving, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wij werken graag met echte vakmensen samen. Dus bedachten we een online functie waarmee we installateurs in beeld brengen per postcodegebied.

Het werkt als volgt;

 1. Een klant bekijkt op onze website welk model laadpaal past bij haar of hem;
 2. De klant wil graag weten hoe, wie, wat, waar de laadpaal installatie gaat plaatsvinden. Het is immers een investering op lange termijn. Daarbij wil men graag de zekerheid dat de aanschaf in goede banen wordt geleidt;
 3. Door op postcode te zoeken, krijgt de klant in beeld welke installateur dichtbij zijn of haar locatie is gevestigd. Waarschijnlijk een bekend gezicht;
 4. Wij regelen de instellingen op basis van klant specifieke behoeftes, vervolgens geven we de laadpaal met de installateur mee (of sturen het op) en de plaatselijke installateur gaat op locatie aan de slag;
 5. Ook regelen wij dat de klant toegang krijgt tot het verrekening systeem en regelen handleidingen en of ondersteuning op afstand.

Met deze werkwijze doen we allemaal waar we goed in zijn, met oog op het beste resultaat!

Hier een voorbeeld.

Inspiratie

Slaan we de spijker op z’n kop en wil jij direct gebruik maken van deze service?

Dat kan!

Stuur de volgende gegevens;

 1. Naam, adres en contact;
 2. Korte beschrijving van je bedrijf;
 3. Enkele kernwaarden, waarmee jij bekend staat;
 4. En wat foto’s van jouw installatiewerk.

Je kunt ons bereiken op:

088 011 0301

info@lanovalaadpalen.nl

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.