0880110301

Installatie

Hoe werkt de installatie?

Bij Lanova verzorgen we het gehele plaatje, van aankoop tot plaatsing. Wenst u installatie door één van onze gecertificeerde installateurs? Vink dan bij de bestelling ‘1-fase installatie’ of ‘maatwerk installatie’ aan. De prijzen voor installatie lopen in de markt erg uiteen, om u te verzekeren van de beste prijs werken wij voor 3-fasen installaties altijd op basis van een maatwerk installatie.

Indien installatie gewenst is, zullen wij een monteur langs sturen om de situatie te bekijken, op basis van deze gegevens zal de verkoopadviseur een installatie prijs opstellen. Gaat u akkoord met deze prijs, dan neemt de installateur contact met u op om de installatie in te plannen.

Lanova werkt ten alle tijden met gecertificeerde installateurs. Daarnaast hebben alle installateurs specifieke producttrainingen gevolgd om u te verzekeren van een veilige installatie. Ook wij zijn overtuigd van dit vakwerk, daarom krijgt u bij ons altijd standaard 24 maanden garantie op het product en de installatie.

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag en kunt u deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat uw bericht achter en we komen er persoonlijk bij u op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!