Renault laadpaal

header-after

Laadpaal Renault

 

Stijlvol, comfortabel en betaalbaar, dat is Renault in een notendop. Zo staat het Franse merk al tientallen jaren bekend en dat geldt ook zeker voor de elektrische auto’s die ze ontwikkelen. Waar je de laadkabel van je Renault ook uitrolt, je wilt de beste laadpaal hebben voor jouw specifieke situatie. Daar helpen wij je graag bij! Of je nu thuis, op de zaak of openbaar wilt laden: met Lanova kun je alle kanten op.

De elektrische auto’s van Renault:

 

Uiteraard verschillen deze types in grootte, toepassing en prijs. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de actieradius, topsnelheid en acceleratie. Of kijk je liever naar het totale vermogen en koppel? Dan is het goed om de specificaties van de diverse Renaults eens naast elkaar te zetten. Ook de laadsnelheid aan de laadpaal verschilt per Renault. Elk type heeft zijn eigen laadtijd en laadsnelheid, waar we je graag meer over vertellen.

Een laadpaal voor je Renault kiezen

Je vraagt je vast af wat de beste laadpaal voor je Renault is. Het antwoord op die vraag hangt nauw samen met de wensen die je hebt op het gebied van snelheid, hoeveel fasen je beschikbaar hebt en hoeveel je wilt investeren. Het spreekt immers voor zich dat een laadpaal met meer vermogen ook meer kost. Hoe snel je Renault opgeladen is, hangt af van het vermogen waarmee je oplaadt en de grootte van de accu, oftewel de actieradius. Benieuwd wat de verschillen in vermogen uitmaken voor de laadtijd van een Renault ZOE? Dat zie je hier:

VermogenTijdType
2.3 kW17u50mRegulier stopcontact
3.7 kW11u00m1-fase, 16A
7.4 kW5u30m1-fase, 32A
11 kW3u45m3-fase, 16A
22 kW1u50m3-fase, 32A

Laadpalen voor thuisgebruik, zakelijk en openbaar gebruik

Jouw elektrische Renault verdient een goede laadpaal. Maar waar ga je die installeren? Thuis is voor de meeste mensen een goede optie, maar ook op de zaak wil je vast kunnen laden. Wij hebben verschillende laadpalen voor je. Ook als je een openbare laadpaal zoekt. Naast jouw Renault kunnen ook andere merken elektrische auto’s hiervan gebruikmaken. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

Een interactieve laadpaal voor thuis

Onze Lanova Home Advanced is de trots van ons bedrijf. Hiermee hebben we namelijk ’s werelds eerste interactieve laadpaal ontwikkeld. Jouw Renault profiteert daardoor van de kunstmatige intelligentie waarmee de laadpaal jouw laadgewoonten leert kennen en hierop inspeelt. Wees gerust, de laadpaal is heel toekomstbestendig. Ook als je een andere elektrische auto gaat rijden, dan is 22kW laadvermogen meer dan genoeg hiervoor. Je kiest hiermee dus echt voor de lange termijn.

Zakelijke laadpaal voor je Renault

Heb je de auto vooral voor zakelijke ritten? Dan wil je vast twee of meer elektrische auto’s tegelijk kunnen opladen op de zaak. Hiervoor hebben we de Lanova Business Premium en de Lanova Business Advanced. Wil je een laadpaal die je laadgedrag herkent en voorspelt wanneer je weer in de auto stapt? Dan is de Advanced perfect voor jouw elektrische Renault. Het design is prachtig én je kiest voor online inzicht in je laadsessies. Zelfs automatisch aanpassen aan andere verbruikers, zoals zonnepanelen op het dak, is geen enkel probleem. Laden op de zaak was nog nooit zo comfortabel.

Of toch een openbare laadpaal?

Het voordeel van een openbare laadpaal is dat je Renault hier samen met andere merken kan opladen. Je stimuleert hiermee elektrisch rijden dus volop. Wij hebben voor jou de Lanova Public Advanced. Deze laadpaal is heel robuust en presteert zich prima in alle weersomstandigheden. Gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch. De Advanced is klaar voor de toekomst dankzij kunstmatige intelligentie. Welke kies jij?

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld