Opel laadpaal

header-after

Laadpaal Opel

 

Betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid, dat mag je verwachten van je Opel. Dit merk biedt je auto’s met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Ook wanneer het gaat om elektrisch rijden. Diezelfde betrouwbaarheid, degelijkheid en optimale prijs/kwaliteitverhouding mag je verwachten van je laadpaal. Tenminste, als je jouw Opel oplaadt via een systeem van Lanova. We hebben diverse soorten laadpalen voor je, voor thuis, op de zaak of openbaar. Kies de beste voor jouw Opel!

De elektrische auto’s van Opel:

 

Het kiezen van de beste elektrische auto voor jouw situatie hangt af van veel verschillende criteria. Misschien vind je de grootte belangrijk of de actieradius. Wil je rijden met pit, dan check je de topsnelheid en acceleratie. Maar de ervaren rijders kijken natuurlijk ook naar het totale vermogen en koppel. Tot slot is de prijs een belangrijke factor. En dan verschilt ook de laadsnelheid aan de laadpaal per Opel. Elk type heeft zijn eigen laadtijd en laadsnelheid.

Laadpaal voor je Opel: vermogen is bepalend

Het is altijd goed om van tevoren je wensen en eisen op een rijtje te zetten als je de beste laadpaal voor je Opel zoekt. De snelheid die je wenst speelt natuurlijk een grote rol, maar ook hoeveel fasen je beschikbaar hebt. Daarbij is het ook logisch dat een laadpaal met meer vermogen ook meer kost aan investering. Wil je jouw Opel snel opladen, dan kies je voor een laadpaal met veel vermogen. Uiteraard is de laadtijd afhankelijk van de grootte van de accu, oftewel de actieradius. In het onderstaande voorbeeld zie je voor een Opel Ampera-e de verschillen tussen het laden via het stopcontact en via een laadpaal:

VermogenTijdType
2.3 kW26u00mRegulier stopcontact
3.7 kW16u00m1-fase, 16A
7.4 kW8u00m1-fase, 32A
11 kW16u00m3-fase, 16A
22 kW8u00m3-fase, 32A

Thuis, zakelijk en openbaar: al onze laadpalen voor Opel

Weet je al waar je de laadpaal voor jouw elektrische Opel gaat installeren? Het ligt voor de hand dat hij thuis het langst stilstaat. Maar ook op de zaak kun je prima een oplaadstation laten plaatsen. Of kies voor een openbare laadpaal als je naast jouw Opel ook andere merken elektrische auto’s een laadmogelijkheid wilt bieden. Welk type je ook kiest, wij hebben diverse laadpalen voor je. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

Voor thuis: de eerste interactieve laadpaal ter wereld

Wist je dat de eerste interactieve laadpaal ter wereld door Lanova is ontwikkeld? Daar zijn we uiteraard heel trots op. Met onze Lanova Home Advanced kun je jouw Opel laten profiteren van de ingebouwde kunstmatige intelligentie. De laadpaal leert jouw laadgewoonten kennen en speelt hier automatisch op in. Nu en in de toekomst. Dankzij 22kW laadvermogen kun je namelijk na dit Opel-type gerust een andere elektrische auto gaan rijden. De laadpaal kan het prima aan.

Opel-laadpaal op de zaak

Heb je laadpunten voor twee of meer elektrische auto’s tegelijk nodig bij je bedrijf? Dan hebben we precies de laadpalen die jij zoekt! Dat zijn de Lanova Business Premium en de Lanova Business Advanced. De laatste herkent je laadgedrag en voorspelt wanneer je vertrekt met jouw elektrische Opel. Qua design zijn onze laadpalen een aanwinst voor je bedrijfspand. Bovendien heb je hiermee altijd online inzicht in je laadsessies. Dit is hoe je je Opel wilt opladen op de zaak!

Stimuleer elektrisch rijden met een openbare laadpaal

Dankzij een openbare laadpaal kun je niet alleen jouw Opel opladen, maar help je ook andere eigenaren van elektrische auto’s. Zo stimuleer je elektrisch rijden optimaal. Wij hebben voor jou de Lanova Public Advanced. Robuust en werkend in alle weersomstandigheden. We beloven je dat hij gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch is. De Advanced is zelfs al toekomstbestendig dankzij kunstmatige intelligentie. De keuze is aan jou.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld