Kia laadpaal

header-after

Laadpaal Kia

 

Op het gebied van elektrische auto’s is het Koreaanse merk Kia flink aan de weg aan het timmeren. Dat zorgt voor een stevige concurrentiepositie, want het merk staat bekend om zijn lange garantie, wat bij kopers voor veel vertrouwen zorgt. Maar bij welke laadpaal past je Kia nu het beste? Wij hebben de ideale laadpalen om de laadkabel van je Kia aan te koppelen. Je hebt volop keuze!

De elektrische auto’s van Kia:

 

Net zoals het geval is bij de reguliere Kia’s, valt er ook op het gebied van elektrisch rijden voor elk wat wils te vinden in het assortiment. Welk type je uiteindelijk kiest, is helemaal afhankelijk van je eigen wensen en eisen. Een grote actieradius is bijvoorbeeld handig als je veel lange afstanden op een dag rijdt. Daarnaast zijn ook topsnelheid en acceleratie belangrijke zaken voor veel mensen, net als het totale vermogen en koppel. En wat dacht je van de grootte en de prijs van de elektrische auto? Wanneer je de Kia met een laadkabel aan de laadpaal zet, wil je liefst ook nog een beetje snel de accu vullen. Ook hier geldt: elk type heeft zijn eigen laadtijd en laadsnelheid.

Opladen via een laadpaal of stopcontact

Dat het merk vooruitstrevend is, blijkt wel uit de proeven die Kia met draadloos opladen doet. Tot het zover is, zijn er nog gewoon laadpalen nodig. Daarbij geldt de regel: hoe meer vermogen, des te sneller laad je op. De accugrootte/actieradius van je Kia speelt hierbij een grote rol. Check het onderstaande voorbeeld voor een Kia Niro:

VermogenTijdType
2.3 kW28u00mRegulier stopcontact
3.7 kW17u00m1-fase, 16A
7.4 kW8u30m1-fase, 32A
11 kW17u00m3-fase, 16A
22 kW8u30m3-fase, 32A

Een Kia-laadpaal voor elke locatie

Heb je thuis een oprit, zodat je makkelijk een laadpaal kunt installeren? Of heb je liever een zakelijke laadpaal? Zelfs een openbare laadpaal hebben we voor je in ons assortiment. Met een laadpaal van Lanova kun je jouw Kia altijd perfect opladen. We vertellen je graag meer over de verschillende keuzes.

Kunstmatige intelligentie voor thuis

We zijn er enorm trots op dat we de eerste interactieve laadpaal ter wereld hebben ontwikkeld. Daardoor kun je jouw Kia opladen met behulp van kunstmatige intelligentie. Met onze Lanova Home Advanced worden je laadgewoonten herkend en de laadpaal speelt hier ook gaandeweg op in. En met dank aan zijn 22kW laadvermogen kun je ook de volgende elektrische auto na deze Kia moeiteloos opladen.

Je Kia opladen op het werk

Als je een laadstation zoekt voor een zakelijke situatie, dan kun je bij ons kiezen uit de zakelijke laadpalen Lanova Business Premium en Lanova Business Advanced. Hieraan kun je twee elektrische auto’s (Kia en andere merken) tegelijk opladen. De Advanced herkent je laadgedrag en voorspelt wanneer je weer afkoppelt en gaat rijden. Uiteraard hebben al onze laadpalen een stijlvol design én profiteer je van 24/7 online inzicht in je laadsessies.

Openbare laadpalen

Wil je graag elektrisch rijden stimuleren en ook anderen gebruik laten maken van jouw laadpaal? Dan is een openbare laadpaal precies wat je zoekt. Hiermee vergroot je het netwerk van laadpunten in Nederland. Wij hebben de Lanova Public Advanced voor jou. Deze laadpaal is robuust, gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch. Net zoals alle andere Lanova-laadpalen dus. Bovendien kan de laadpaal tegen alle weersomstandigheden en zorgt de kunstmatige intelligentie van de Advanced voor de volgende stap richting de toekomst.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld