0880110301
Lanova Laadpalen

Onze nieuwe website is live!

Onze gloednieuwe website is live!

… en daar zijn we best een beetje trots op.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. Dat niet alleen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt Lanova gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van klantcommunicatie, boekhouding, automatisering, voorraad-administratie en facturatie.

Modern, gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Met een team specialisten van het mooie bedrijf Velten Media zijn we op zoek gegaan naar wat voor ons de perfecte website zou zijn. Een website die past bij deze moderne tijd, onze producten en ons team. Daarnaast moet de website uiteraard gebruiksvriendelijk, gemakkelijk  en veilig zijn. Als kers op de taart hebben we een herkenbare ‘look’ gecreëerd. Het kenmerkende paars en groen vond zo ook zijn weg naar de nieuwe website.

Met de nieuwe website laten we zien wie we zijn en wat we doen, ook past het bij de diensten die wij leveren.
Voor bezoekers biedt de website complete informatie over onze producten en diensten. Komt u er niet uit? Dan helpt ook hier de website een handje via de handige contact formulieren.

Kortom, de gloednieuwe website van Lanova is gericht op u, die zoekt naar een complete laad-oplossing.

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Uiteraard blijven we de site updaten en optimaliseren. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Komt u iets tegen of heeft u tips om de website verder aan te scherpen? We stellen uw feedback enorm op prijs! Mailen kan naar info@lanovalaadpalen.nl

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.