0880110301

Wat kost een laadpaal?

Wat kost een laadpaal?

Om uw elektrische auto snel en veilig op te laden kan een laadpaal niet ontbreken.

Maar welke kosten zijn er gebonden aan de aanschaf van een laadpaal? Wat kost de installatie van een laadpaal en zijn er ook subsidies beschikbaar? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Wat kost een laadpaal thuis?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Van simpel plastic laders tot slimme laadstations met zonnepanelen herkenning. De kosten van een laadpaal loopt erg uiteen. Het is aan te raden om u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Eerder schreven wij over alle punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een laadpaal.

Het belangrijkste punt bij de aanschaf van de laadpaal is de keuze voor een laadpaal met een instelbaar laadvermogen. Zo bent u niet alleen voor uw huidige auto, maar ook voor uw volgende elektrische auto’s, klaar voor de toekomst. Schaft u een nieuwe, of tweede, elektrische auto aan of kiest u voor een verzwaring van de meterkast dan veranderd de laadpaal gemakkelijk met u mee. Zo hoeft u geen nieuwe laadpaal te kopen wanneer u een nieuwe auto koopt. Wel zo makkelijk.

Maar is zo’n laadpaal dan veel duurder? Nee, zeker niet! Bij Lanova leveren wij iedere laadpaal met een instelbaar laadvermogen. En u heeft al laadpaal thuis voor slechts 950 euro, of 785 exclusief btw wanneer het een zakelijke aankoopt betreft.

Geen zin in een investering? Ook dat is geen probleem! Met ons unieke leaseconcept kunt u ook een laadpaal leasen. Dit is al mogelijk vanaf 13 euro per maand! Bepaal zelf je looptijd en opties en betaal een vast bedrag per maand. Wilt u ook de installatie door een Lanova installateur? Dan heeft u al een thuis laadpaal vanaf 19 euro per maand inclusief installatie.

Bekijk hier de verschillende Lanova thuisladers

Wat zijn de verborgen kosten?

Die zijn er niet! In tegenstelling tot veel aanbieders bent u bij Lanova niet gebonden aan dure abonnementskosten of verplichte onderhoudscontracten. Goede service, kwaliteit en support is simpelweg standaard wanneer u kiest voor een Lanova laadpaal. Kiest u voor lease dan betaalt u een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten.

Wat kost een laadpaal op het werk?

Een laadpaal op het werk kan tegenwoordig niet meer ontbreken. Een laadpaal aan de zaak heeft ook nog eens veel (fiscale) voordelen! Niet alleen heeft uw bedrijf een duurzame uitstraling, u kunt ook verdienen aan het opladen! Als commercieel bedrijf, bijvoorbeeld in de horeca , kunt u hiermee zelfs nieuwe klanten aantrekken.

Ook zakelijke laadpalen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Echter, ook hier hebben wij het simpel en overzichtelijk voor u gemaakt door twee toegankelijke laadstations te selecteren:

Wilt u één auto opladen, kies dan voor de Lanova Business Advanced. Dankzij de universele socket aansluiting kan iedere auto hier opladen. Wilt u twee voertuigen gelijktijdig opladen zonder kans op overbelasting? Dan is de Lanova Business Premium Duo de aangewezen laadpaal.

Een enkele laadpaal aan de zaak is verkrijgbaar vanaf 1.495 euro, een dubbele laadpaal vanaf 2.795 euro. Liever geen investering? Ook hier kunt u kiezen voor de lease mogelijkheid vanaf slechts 21 euro per maand. Helder en transparant zonder verborgen kosten!

Wat kost een laadkabel?

Veel openbare laadpalen zijn uitgerust met een universele aansluiting. Wel zo gemakkelijk want iedere elektrische auto kan hieraan opladen. Een essentieel onderdeel is daarbij wel de laadkabel. De laadkabel zorgt ervoor dat de auto geladen kan worden. Het gebruik van de juiste laadkabel is erg belangrijk. Door de wirwar aan verschillende laadkabels is het soms moeilijk om de juiste laadkabel te vinden. Hierom heeft Lanova een handige tool ontwikkeld. Met de slimme keuzehulp selecteert u de auto en het model en de juiste laadkabel komt automatisch naar voren.

Vind hier de juiste laadkabel voor uw auto vanaf 179 euro

Wat kost de installatie van een laadpaal?

Wilt u totale ontzorging dan kan Lanova ook de installatie van uw nieuwe laadpaal uitvoeren. Met ons team van gecertificeerde installateurs is dit mogelijk door heel Nederland. En dat vanaf slechts 385 euro!

Wilt u precies weten wat de kosten van de installatie voor uw specifieke locatie zijn? Onze adviseurs denken graag met u mee. Met ons online schouwingsformulier brengen wij de werkzaamheden snel en eenvoudig in kaart zodat u weet waar u aan toe bent. En zo’n schouwing is geheel vrijblijvend en gratis!

Een schouwing laten uitvoeren? Neem contact met ons op via info@lanovalaadpalen.nl of 088 – 011 0301.

Zijn er subsidies beschikbaar?

De aanschaf van zowel elektrische auto’s als laadpalen wordt flink gestimuleerd. Ook als particulier kunt u tegenwoordig profiteren van subsidie op een elektrische auto. Ook zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar voor bedrijven die laadpalen aanschaffen. Een overzicht van alle subsidies kunt u hier bekijken. Meer weten over deze subsidies? Neem contact met ons op.

Join the club!

Bent u al in bezit van een Lanova laadpaal? Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de juiste laadoplossing. Neem contact met ons op via info@lanovalaadpalen.nl of 0880110301 en join the club!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.