0880110301
Lanova Laadpalen

Voorstellen: ‘Veel paardenkracht’

Stagiair marketing

Ze zeggen weleens: ‘Werken zo hard als een paard’. Dat is ons Enterse aanwinst wel toevertrouwd. Ea vergezelt ons team nu een paar weekjes en draait voor een 2e jaars student al aardig mee! Het aanpakken en ondernemen is haar met de paplepel ingegoten (ondernemende ouders) en dat zie je terug in hoe gretig ze leert. Oftewel, met die PK’s zit het wel goed!

‘Dit ben ik’

Hoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Ea Boerman, ik ben 17 jaar oud. Ik ben half Fins, maar woon al wel bijna mijn hele leven in het mooie dorp Enter.

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding marketing en communicatie. Ik mag voor een half jaar lang stage komen lopen bij Lanova, op de afdeling marketing. Ik hoop hier nog veel te leren, en een steentje bij te kunnen dragen aan dit fantastische team.

In mijn vrije tijd doe ik veel met paarden, ik rijd 5 à 6 keer in de week. Ook vind ik het leuk om regelmatig mee te doen aan wedstrijden.

Tot nu toe bevalt deze stage heel goed! Ik zou iedereen aanraden stage te lopen bij Lanova, je leert veel en komt terecht in een gezellig team!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.