0880110301
Lanova Laadpalen

Video’s: Slim laden volgens experts

College via Youtube

Heb jij vragen over slim laden, verduurzamen, elektrisch rijden of iets wat ermee samen hangt? Op één platform kun je terecht met jouw vragen en vind je antwoorden van experts.

Kennis- en innovatiecentrum ElaadNL presenteert een reeks van Smart Charging Colleges. In een serie met korte sessies komen experts aan het woord. Iedereen die vragen heeft kan ze stellen of insturen en per specialiteit krijgt de kijker een deskundig antwoord. Op die manier wil de organisatie mensen samen brengen, inspireren en door kennis te delen een impuls geven aan de ontwikkelingen van de Nederlandse EV-sector.

Wat betekent Slim Laden nu voor de EV-rijder zelf?

Wie geïnteresseerd is in elektrisch rijden, (her)kent de term ‘slim laden’. Maar wat dit betekent en welke ontwikkelingen het betreft, dat is soms nog onduidelijk. Specialisten van verschillende vakgebieden binnen het EV-netwerk, gaan in op vragen die spelen in de maatschappij. Ondernemers, installateurs, of wie zich wil verdiepen in de mogelijkheden, je kunt nu inpluggen en alles te weten komen over elektrisch rijden, verduurzamen, laadpalen en nog veel meer.

Volg nu de Smart Charging Colleges: De eerste vier staan online!

Het EV platform van Nederland

ElaadNL is het kennis- en innovatiecentrum van en voor de Nederlandse netbeheerders rondom thema’s zoals laadinfrastructuur, Smart Charging en stroomkwaliteit. Daarnaast voeren zij veel onderzoeken uit in nationaal en internationaal verband. Onder andere dankzij de inspanningen van ElaadNL blijft Nederland koploper op het gebied van duurzame mobiliteit.

 

Lanova Laadpalen

Wil je specifiek meer weten over auto’s laden, laadpalen of elektrisch rijden? Dan kun je ook bij ons inpluggen. Wij hebben deskundigen in dienst die je graag van advies voorzien. Zo zetten we samen een stap in verduurzaming. Bel of mail.

Of vul hier ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.