0880110301

Laadpaal leasen

Wat is leasen, en waar moet ik op letten?

Lees hier alles over Lanova lease, het contract, reparatie, onderhoud, verrekening en wat te doen bij  schade. Wenst u een lease-offerte op maat op een van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Dé lease aanbieder van laadpalen in Nederland

Lanova laadpalen is een specialist op het gebied van leasing. Door jarenlange ervaring in de markt kunnen wij u vakkundig adviseren om zo de laadpaal te vinden die het beste bij u past.

 • In Nederland kennen we lease voornamelijk in de Automotive sector. Echter zien we het de laatste jaren in steeds meer branches verschijnen. Private lease is vergelijkbaar met huren. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en de, door u samengestelde, laadpaal of laadpalen. Aan het einde van de overeenkomst verzorgt Lanova de demontage. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er geen onverwachtse kosten. Lanova Lease werkt volgens de eisen van het Keurmerk Private Lease zoals deze bedoeld is voor de automobiel sector. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn; afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, reparaties, onderhoud, schadeherstel, pechhulp en BTW. Het product kunt u volledig samenstellen naar uw eigen wensen, bijvoorbeeld met ons Cloud Backoffice systeem voor inzicht in verbruik en verrekening van de laadsessies. Daarnaast is er bij schade aan de laadpaal, die niet verhaald kan worden, sprake van een eigen risico, de hoogte hiervan kunt u tevens vooraf zelf bepalen. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de BTW. Wanneer dit het geval is wordt u per e-mail of per post hiervan op de hoogte gesteld.
 • Ja, ook zakelijk leasen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u uw klanten optimale service bieden? Dan kan een laadpaal niet ontbreken. Door te kiezen voor lease voorkomt u een hoge investering vooraf. Lanova verzorgt het hele pakket, van installatie tot onderhoud. U betaalt een vast bedrag per maand zonder zorgen of kans op onverwachte kosten.
 • Schaft u zakelijk één of meerdere laadpalen aan? Dan kunt u uw investering volledig terugverdienen. Hoe dit werkt? Als zakelijke klant bent u bevoegd om zelf een prijs in te stellen voor de laadsessies van uw klanten. Hoe hoger u de prijs instelt des te sneller u de investering terug verdient. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kosten van de laadsessies laag, of zelfs volledig gratis aan te bieden, als service, dit kunt u dus helemaal zelf bepalen. Dit terug-verdien-model is natuurlijk ook toepasbaar wanneer u kiest voor lease. Wilt u meer informatie of een rekenvoorbeeld ontvangen? Laat een bericht achter of neem direct contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.
 • In principe kunt u zoveel laadpalen leasen als u wilt. Vanzelfsprekend is het aantal afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden op de locatie waar de laadpalen worden geplaatst. Wilt u een offerte op maat ontvangen voor meerdere laadpalen? Laat een bericht achter of neem direct contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.
 • Alle laadpalen welke vermeld staan op onze website zijn mogelijk in de Lease. Op onze website staan ook de meest gekozen modellen en uitvoeringen. Lanova kan voor alle modellen en uitvoeringen, inclusief de gewenste opties en zaken als installatie, een maatwerk offerte maken.
 • Lanova Private Lease is beschikbaar met onderstaande looptijden: 12 maanden; 24 maanden; 36 maanden; 48 maanden;
 • Leasen heeft een aantal grote voordelen. Een aantal van deze punten zetten we voor u op een rijtje: - Duurzame en milieubewuste uitstraling - Geen grote investering vooraf - Vast bedrag per maand, geen onverwachte kosten - Alles inbegrepen, van de laadpaal tot installatie tot verzekering. - Heldere transparante voorwaarden - Aantrekkelijke overname voorwaarden - Volledig naar uw wens samen te stellen product - Verschillende looptijden mogelijk - Laag eigen risico
 • Iedereen boven de 18 jaar kan Lanova Private Lease of zakelijke Lease aanvragen. Om te controleren of leasen financieel een verstandige keuze is toetsen wij mogelijk de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). In tegenstelling tot veel lease aanbieders in de markt zal er geen registratie bij het BKR worden opgesteld. Wel kunnen wij u vragen of er al een krediet geregistreerd is.
 • Met de KopieID app kan een kopie van het rijbewijs worden gemaakt waar de identiteitsgegevens worden doorgestreept die wij niet nodig hebben of niet mogen verwerken. Ook wordt er met de app een watermerk in de kopie geplaatst met daarin het doel en de datum van de kopie. Komt de kopie dan ooit in handen van fraudeurs terecht, bijvoorbeeld door een hack? Dan is het dankzij de KopieID app moeilijker om ermee te frauderen. De app is te downloaden via de volgende link. Is het niet mogelijk de app te downloaden? Maak dan het BSN nummer onleesbaar, ook in de cijferreeks onderaan, schrijf in de kopie dat het om een kopie gaat, schrijf in de kopie voor welke instantie of welk product de kopie is bedoeld en schrijf in de kopie de datum waarop de kopie is afgegeven.
 • Gebruik hiervoor bijgaande checklist. Wij vragen onder andere een kopie van een geldig rijbewijs aan te leveren. Zorg ervoor dat het BSN nummer en de pasfoto worden afgeschermd. De KopieID-app kan hierbij helpen. Ditzelfde geldt uiteraard voor de tweede contractant indien van toepassing.
 • Als u getrouwd bent, ondertekenen beide partners het leasecontract. Als u niet getrouwd bent, is het niet noodzakelijk om uw partner mee te laten tekenen. Dit is uiteraard wel mogelijk. Bij zakelijke lease zal de verantwoordelijke binnen de directie namens uw bedrijf tekenen.
 • Lanova hanteert een vaste aanbetaling bij ieder leasecontract. Dit betreft altijd 9% van het totaalbedrag. Wilt u de aanbetaling verhogen, bijvoorbeeld om het maandbedrag te verlagen? Dan is dat mogelijk. Bekijk de mogelijkheden in de Lanova configurator.
 • De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het leasen financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Gedurende de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag en kunt u deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat uw bericht achter en we komen er persoonlijk bij u op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1