0880110301
Lanova Laadpalen

Transparant laadpaal abonnement

Leaseconstructie

In plaats van kopen is het mogelijk een laadpaal te huren/leasen of sluit een abonnement af. Je hoeft dus niet een groot bedrag ineens vrij te maken om jouw nieuwe elektrische auto te kunnen opladen, je betaalt dit in termijnen. Dan wil je wel waar voor je geld en dat kan met de Lanova Laadpaal leaseconstructie.

Kies wat jou past

Binnenkort staat die langverwachte, splinternieuwe, mooie elektrische auto voor jouw deur. Nu nog een geschikte laadpaal vinden. Het liefst één die betaalbaar is en van goede kwaliteit. Daar willen wij bij Lanova Laadpalen elke dag klanten mee blij maken. Een leaseconstructie kan jou uitkomst bieden. Daarin zijn wij transparant en voorzien je graag van alle informatie. Bij het vergelijken van verschillende laadpaal lease of abonnementsvormen is het raadzaam te kijken naar de totaalprijs. Er komt nogal wat kijken bij de aanschaf van een eigen laadstation. Het gaat niet alleen om een kast en de oplaadmodule, ook komen kosten in beeld voor het verrekening systeem, de installatie en de laadkabel. De optelsom kan weleens veel hoger uitkomen dan sommige aanbiedingen beloven die je om de oren vliegen. Houd er ook rekening mee dat bij elke vorm van huur, een rentebedrag hoort, waardoor het totaalbedrag na jaren wat hoger uitvalt dan wanneer een nieuwe installatie direct wordt aangeschaft. Voor diegene die de kosten toch liever spreidt, is een weloverwogen abonnementsvorm een uitkomst.

Onze leasevoordelen:

  • Geen verrassingen achteraf. Een vaste looptijd met vaste leasekosten per maand, inclusief service en onderhoud.
  • Geen vooraf investering. Door een vast bedrag per maand is er geen vooraf investering benodigd.
  • Stel zelf je laadpaal samen. Kleur, kabel, backoffice en installatie, het kan allemaal en je kiest zelf je opties.
  • Eerlijke voorwaarden. De leaseovereenkomsten zijn opgesteld aan de hand van de eisen vanuit het Keurmerk Private Lease. Inclusief 14 dagen bedenktijd.

 

Bekijk hier de verschillende laadpalen waar je uit kunt kiezen.

Ook wat betreft service en onderhoud is Lanova Lease een voordelige keuze; al het onderhoud en service is inbegrepen, en alles verloopt via gecertificeerde installateurs en werknemers.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.