0880110301
Lanova Laadpalen

Thuisstroom best!

Oost, West, zonnepaneel…

Zonnepanelen gelden als zeer geliefde bron van duurzaam opgewekte energie. Dit is bij uitstek een product geschikt voor op je eigen dak. Of het nu gaat om bij je thuis of op een bedrijfspand, zonnepanelen zijn makkelijk geïnstalleerd, hebben een lange levensduur en genereren afhankelijk van de opstelling genoeg stroom om het huishouden en de auto van genoeg energie te voorzien.

Plaats een laadpaal op je erf, oprit of de parkeerplaats van je bedrijf en haal energie uit de zon voor iedere autorit. Lekker duurzaam en goed voor de portemonnee.

Situatie specifiek

Bij het bepalen van het juiste type zonnecel en het aantal panelen voor jouw specifieke situatie wordt uitgegaan van de benodigde energie voor de specifieke situatie, plus de verwachting op de langere termijn. Wellicht houd je vermogen over op goede dagen met een hoge stroomopbrengst, dan kun je de stroom leveren aan het elektriciteitsnet, salderen genoemd. Je kunt ook kampen met een tekort aan stroom van je eigen panelen. Om je auto dan toch op te kunnen laden, kun je de missende stroom aanvullen via het net. Gelukkig gaat dat gemakkelijk. Het systeem schakelt namelijk automatisch over.

Hoeveel energie een laadpaal verbruikt voor het laden van je auto hangt af van de volgende factoren, lees ze hier.

De techniek en software die wij leveren met onze laadpalen, is erop gericht om zo slim mogelijk gebruik te maken van groene energie.

 

Benieuwd?

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.