0880110301
Lanova Laadpalen

Stralende stagiair

Groot compliment

Een ‘geboren verkoopster’, dat is Elsa Pouw. Deze stagiaire Sales weet zich in elke situatie staande te houden. Wat de klantvraag ook is, de klantervaring is bovengemiddeld goed.

Ze is bij ons met vlag en wimpel geslaagd! Nu moeten we haar laten gaan, in de hoop dat ze zich in de toekomst weer meldt.

 

Een half jaar geleden kwam de gedreven student hier binnen bij Lanova Laadpalen. Ze zocht een B2B bedrijf, kleinschalig, vooruitstrevend en waar ze alle facetten van het verkoopproces mocht uitvoeren. Dat bleek naadloos aan te sluiten op wat de stagevacature beschreef. Wanneer stagiaires meekomen en op de dag van afzwaaien begrijpen hoe het reilt en zeilt binnen je bedrijf, ben je tevreden als begeleider. Dat is waar je samen naartoe werkt.

Elsa beschikte over meer capaciteit, ze was gretig en een snelle leerling. Binnen twee weken fungeerde ze als volwaardige verkoper binnendienst. Klanten kunnen bij haar terecht met vragen over de producten of hun servicebehoefte uitten, zij pakt het op. Bijkomend pluspunt: Doorvragen, niet schromen iets te willen weten, maar er achter willen komen door mensen aan de mouw te trekken.

Klanten en collega’s zijn dik tevreden. Ze heeft zich in een half jaar tijd zo sterk ontwikkeld, ongekend!

Lees meer over Elsa

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.