0880110301
Lanova Laadpalen

Solliciteer

Zoek jij een baan?

Grote kans dat wij die vacature nu beschikbaar hebben. We zoeken namelijk 3 nieuwe teamleden; Elektrotechnisch monteur, Stagiair sales en een Afstudeerplek met een interessant marketing project (‘uitdagende klus’).

Lanova groeit

Dankzij aanhoudende groei zijn wij ter ondersteuning van ons jonge en ambitieuze team per direct op zoek naar onder andere een Elektrotechnisch monteur.

Wij zoeken een enthousiaste collega die graag aan de slag gaat met zowel het instellen van de net verkochte laadpalen, als het oplossen van storingen op locatie en vragen van collega’s, resellers of installateurs die er zelf met apparatuur niet meer uit komen. Kortom, we zoeken die onmisbare collega die ons allemaal blij maakt op momenten dat we met de handen in het haar zitten. En die de kers op de taart verzorgt bij onze klanten.

Elektrotechnisch monteur

Stagiair marketing en communicatie

Stagiair sales

Learning on the job

Ben je monteur in een ander vakgebied of ben je nog student? Ook dan kan de functie van Elektrotechnisch monteur interessant voor je zijn. Wij bieden je hulp en training aan. Zodat jij je uiteindelijk kunt ontwikkelen tot een zelfstandige met de nodige bagage.

Bel ons team: 088 011 0301

Of wil je liever direct bellen met een van de collega’s?

Studenten

Of je nu een HBO, WO of MBO opleiding volgt, wij hebben op verschillende niveaus leuke opdrachten. Wat denk je van het implementeren van nieuwe programma’s, waarmee we nog betere service en diensten kunnen leveren? Analyseer je graag? Bijt je dan vast in de cijfers waar we meer mee willen sturen of werk jij graag aan een project waarin we een nog grotere klanttevredenheid realiseren? Je mag op onze plannen voortborduren of zelf een goed idee aandragen. Kom maar op!

 

Ben je in dienst, twijfel je een beetje, wil je nog niet solliciteren maar wel je kansen verkennen? Dan kun je vrijblijvend binnen lopen. We hebben altijd enthousiastelingen die je graag rondleiden en vertellen wat we doen, hoe we het doen en hoe werken bij Lanova Laadpalen is volgens de ervaringsdeskundigen. Voel je vrij en welkom!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.