0880110301
Lanova Laadpalen

Saskia stelt zich voor

We groeien en groeien, in omvang, in aantallen en steeds meer taken om uit te voeren.  Daarom zoeken we regelmatig versterking voor ons team, dit keer op de administratieve afdeling. Onlangs mochten we Saskia verwelkomen.

Ze stelt zich graag aan je voor!

Connect met Saskia

Dit ben ik:

“Mijn naam is Saskia Missler, 43 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Wierden en sinds een aantal jaar, samen met mijn partner en twee dochters woonachtig in Enter. In mijn vrije tijd doe ik graag aan bootcamp en disqtraining, of gaan we er als gezin lekker samen tussenuit. Ook spreek ik graag af met familie en vriendinnen om samen leuke dingen te doen zoals uiteten, film of wandelen.

Na 20 jaar bij een deurwaarderskantoor te hebben gewerkt heb ik afgelopen jaar ervaring opgedaan bij een gastouderbureau. Toen ik de vacature van Ferex voor Administratief medewerker voorbij zag komen wist ik zeker dat ik toe was aan en nieuwe uitdaging. Ik werd gelijk enthousiast en heb een sollicitatiebrief gestuurd. Meteen de volgende dag kreeg ik een uitnodiging om op gesprek te komen. Het was een zeer prettig gesprek waarbij iedereen enthousiast was en het vervolggesprek kwam al snel! Zo was de arbeidsovereenkomst snel getekend omdat het erg goed voelde.

De producten en doelgroepen van Ferex, TSE en Lanova trekken mij erg aan. Maar ook het jonge, hechte en gezellige team zorgen voor veel werkplezier. Ik sta open om veel nieuwe dingen te leren en voel me al helemaal thuis hier!”

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.