0880110301
Lanova Laadpalen

Samenwerking Bochane

Bochane Groep

Al enige tijd werken we achter de schermen aan de voorbereiding. Vandaag gaan we ‘live’! Een mooie nieuwe samenwerking om trots op te zijn! Met haar 16 vestigingen is Bochane een gerenommeerd dealerbedrijf in Midden Nederland.

Lees meer over Bochane

Samenwerking

De gezamenlijk missie om bij te dragen aan het in beweging brengen van mensen heeft er mede voor gezorgd dat deze samenwerking tot stand is gekomen. Bochane levert de auto en Lanova de laadoplossing. Beide op een eerlijke, transparante en servicegerichte wijze.

Patrick van der Pijl, algemeen directeur Bochane: “Ik ben verheugd met deze samenwerking. Steeds meer modellen van Renault, Dacia en Nissan krijgen een (deels) elektrische aandrijving. Ook zien wij de verkoop van elektrische occasions stijgen. Om de berijders volledig te kunnen ontzorgen is er een laadoplossing nodig die past in de filosofie van ons autobedrijf. Met de laadoplossingen van Lanova hebben wij een geschikte partner gevonden.”

Maatwerk

Door onderzoek te doen naar de wens van (potentiele) elektrische rijders hebben we een viertal pakketten samen kunnen stellen. Complete, transparante en betaalbare pakketten passend bij iedere situatie. Zo zorgen we dat iedere laadoplossing voldoet aan de wensen van nu én de toekomst.

Bekijk laadoplossingen voor thuis

Toekomst

Met deze veelbelovende samenwerking zien wij veel kansen om vanaf vandaag een nog beter en completer advies te kunnen geven aan de elektrische rijders van morgen.

Roy Wolbers, managing director Lanova: “Wij zijn trots op de samenwerking met de Bochane Groep. De transparante aanpak en no nonsens cultuur van Bochane sluit naadloos aan bij het DNA van Lanova. We zijn dan ook enthousiast om met het team van Lanova de berijder te ondersteunen in de keuze naar de juiste laadoplossing(en). Wij kijken uit naar een mooie samenwerking waarbij we elkaar goed aanvullen in de transitie naar elektrisch rijden!

Let’s connect!

 

 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.