0880110301
Lanova Laadpalen

Projecten snelladers

Vraag naar snelladen neemt toe!

Steeds meer organisaties zien de grote toegevoegde waarde van snelladen. Kortere laadtijd betekent mensen én voertuigen weer sneller operationeel en dus productiever. De toenemende vraag zien we bij verschillende sectoren:

  • Transport
  • Bouw
  • Tankstations
  • Productiebedrijven
  • Automotive

Diverse projecten

Het investeren in een laadoplossing van 150 of 300kW is in veel gevallen interessant. Snelladers maken het mogelijk om bij te dragen aan een emissievrije toekomst en verhogen productiviteit.  Onlangs hebben onze installatiepartners diverse projecten uitgevoerd die we hier voor u op een rijtje zetten.

Automotive

Elektrische auto’s en bedrijfswagens worden in een razend tempo populairder. Importeurs en dealerbedrijven leveren in een hoog tempo nieuwe EV’s af. Een nieuwe auto afleveren is natuurlijk niet compleet zonder een volle accu. Een snellader op locatie is daarom geen overbodige luxe!

Op deze locatie is een modulaire snellader geplaatst. De kast biedt ruimte aan maar liefst 4 powerstacks van 75kW per stuk. Op dit moment is er 150kW geplaatst, in de toekomst is uitbreiding van nogmaals 150kW mogelijk. Dit zorgt er voor dat de nieuwe EV’s in korte tijd helemaal klaar zijn voor de aflevering.

Bouw & transport

Omdat de emissievrije bouwplaats hoog op de agenda staat van de politiek en bouwbedrijven vanwege de stikstofcrisis en klimaatdoelstellingen is de opkomst van elektrische vrachtwagens in volle gang. Door het transport van en naar de bouwplaats te elektrificeren maken we een grote stap in de goede richting.

De drie mobiele snelladers voor dit project, die uitermate geschikt zijn voor bouwlocaties, zijn geplaatst in een skid (open containerframe) zodat ze eenvoudig  en snel verplaatst kunnen worden.

Meer lezen over dit innovatie project?

Productiebedrijf

Als een bedrijf ‘groene’ doelstellingen heeft is verduurzaming in iedere vorm welkom. In dit project zijn 2 snelladers van 150kW per stuk geplaatst. Een zeer veelzijdige organisatie die volop in de transitie zitten naar het elektrificeren van haar wagenpark.

Dankzij het plaatsten van de snelladers kunnen personenauto’s en bedrijfswagen geladen worden op de parkeerplaats. Maar ook de grotere vrachtwagens kunnen geladen worden tijdens het laden en lossen.

Lees meer over de inzetbaarheid

Tankstations

Bij steeds meer tankstations zien we de mogelijkheid om te snelladen verschijnen. Langs de snelwegen zijn ze er al wat langer, inmiddels zijn zo op veel plekken niet meer weg te denken. Even kort pauzeren tijdens een (lange) rit en vervolgens weer met en volle accu op pad, klinkt geweldig toch?!

Afgelopen jaar zijn er bij verschillende tankstations Lanova snelladers geplaatst. Onder andere bij Kuster Olie in Doetinchem en Avia Weghorst in Enter. Daarnaast staan er voor de komende tijd verschillende installaties op de planning.

Benieuwd naar meer? Blijf ons volgen!

Meer over snelladen

Regelmatig delen we informatie over snelladers. We schrijven blogs, geven tips en delen onze kennis graag met je!

Wil je meer informatie over een laadpaal voor jouw elektrische auto kopen? Ook dat kan bij Lanova Laadpalen! Neem voor een passend advies gerust contact met ons op!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.