0880110301
Lanova Laadpalen

Primeur op Tankstation Vakbeurs

Nieuw voor Lanova

Lanova Laadpalen zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan de Tankstation Vakbeurs welke op 6 en 7 november zal plaatsvinden in Houten. Voor zusterbedrijf TSE is deelname deze vakbeurs jaarlijks vaste prik. Dit jaar zullen Lanova en TSE samen participeren omdat wij een mooie primeur hebben!

Primeur

Met trots introduceren wij ons nieuwe snellaadstation. Dit laadstation met unieke mogelijkheden is voor het eerst te zien op de Tankstation Vakbeurs. Bent u benieuwd naar de voordelen én naar hoe u zelf het vermogen van uw toekomstige snellaadstation kunt bepalen? Dan kan een bezoek aan stand nummer T.517 op deze dagen niet ontbreken.

Waarom kiezen voor Lanova snellader?

Lanova Laadpalen staat voor een totaalpakket van slimme, stijlvolle laadoplossingen. Ook dit snellaadstation is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig materiaal en beschikt over de nieuwste technologiën.

Modulair
Wilt u zelf het vermogen van uw laadstation bepalen? Dat Kan! Het Lanova snellaadstation is modulair op te bouwen van 75 tot 300kW. Op ieder gewenst moment, nu of in de toekomst,  kunt u er voor kiezen om het station uit te breiden met behulp van modulaire powerstacks.

Display
Het 15″ kleurendisplay geeft u de mogelijkheid om te adverteren of de gebruiker te voorzien van actuele informatie. Het display is voorzien van een meertalig gebruiksvriendelijke interface.

Slimme laadpaal
Gelijktijdig opladen van twee of meer voertuigen door toepassing van het slimme ‘Parallel Charging’ systeem.

Gekoelde kabels
Om het maximale laadvermogen te waarborgen kunnen onze snellaadstations voorzien worden van watergekoelde kabels.

Compacte behuizing
De stijlvolle en compacte behuizing is gemaakt van gepoedercoat RVS en is te leveren in alle RAL-kleuren.

Installatie
De opvallend compacte voetafdruk zorgt voor een gemakkelijke en kostenbesparende installatie. Inclusief gemakkelijke en veilige onderhoud toegankelijkheid.

Uw huisstijl
Vrijwel al onze laadstations zijn te personaliseren in uw eigen huisstijl. Zoals te zien is op de afbeeldingen van dit artikel is personalisatie ook bij onze snellaadstation een optie.

Bezoek ons op stand T.517

En ervaar hoe eenvoudig het is om dit modulaire laadstation uit te breiden aan de hand van de (uitneembare) powerstacks.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.