Onze installateurs zijn professioneel, vakbekwaam en gecertificeerd.
0880110301
Bisseling

Jouw laadpaal
installatiepartner
in Deventer

Heb jij een elektrische auto en zoek je een laadpaal in Deventer? Bij Bisseling kun je terecht voor een complete installatie van jouw laadstation in Deventer en omgeving. Voor zowel bij jou bij het bedrijf, als bij je thuis. Wij installeren o.a. laadpalen, laadstations en snellaadpalen.

Onze erkende vakmensen denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte!

088 011 03 01

Wij zijn een allround installatiebedrijf. Van dakwerkzaamheden tot sanitair, van elektrotechniek tot gas en water. Wat je ook zoekt, wij leveren altijd een passende installatie-oplossing!

Remco Bisseling
  • Koppeling met zonnepanelen
  • Installatie binnen 2 weken
  • Verrekening met werkgever
  • Persoonlijk advies
  • Koop- en Leasemogelijkheden
Aan de slag

In 3 stappen naar
elektrisch laden bij jou thuis

1
We brengen jouw wensen in kaart
Samen inventariseren de wensen en mogelijkheden. In deze oriënterende fase vinden we antwoord op al jouw vragen.
2
Je ontvangt een voorstel op maat
Alle mogelijke opties zijn inmiddels besproken. Vervolgens ontvang je een offerte op maat waarin alle specificaties worden opgenomen.
3
Wij verzorgen installatie in service
We zijn er uit en onze partner staat in de startblokken. In overleg maken we een planning en kunnen we beginnen met de installatie op locatie.
Bliksem
Waar we werken
Ons werkgebied

Laadpaal kopen in Deventer

Zoek je een laadpaal voor jouw elektrische auto?

Ben jij de trotse eigenaar van een elektrische auto? Woon in de omgeving van Deventer en ben je op zoek naar een laadpaal aan huis of een laadpaal zakelijk? Dan ben je bij Lanova Laadpalen aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor een laadpaal in Deventer en omgeving. Wij bieden een totaaloplossing, waarin we graag met je meedenken.

laadpaal in Deventer kopen Laadpaal aan huis in Deventer

Met een laadpaal aan huis kun je je elektrische auto opladen op het moment dat het jou uitkomt. De laadpalen van Lanova zijn geschikt voor elk merk en type auto, voor de auto’s van nu én de modellen die in de toekomst nog gemaakt worden. Lanova biedt 3 type laadpalen aan voor bij jou thuis:

Bij de laadpalen aan huis kun je kiezen voor een Loard Guard Systeem, waardoor je duurzamer kunt opladen. Het systeem geeft namelijk voorrang aan groene energiebronnen, waaronder zonnepanalen. In plaats van de reguliere stroom, zal de laadpaal gebruik maken van de groene, duurzamere energie.

Voordelen van het opladen van jouw elektrische auto met zonnepanelen

  • Je zet duurzaam opgewekte energie optimaal in
  • Mogelijkheid tot het invoeren van diverse tarieven
  • Patroonondersteuning (her)kent jouw laadgedrag

Laadpaal in Deventer voor zakelijk gebruik

Rijd je een elektrische auto van de zaak? En ben je op zoek naar een laadpaal zakelijk? Dan ben je bij Lanova laadpalen aan het juiste adres! Lanova biedt laadpalen en laadoplossingen die je bij de zaak kunt laten installeren, of thuis. Wanneer je kiest voor een zakelijke laadpaal aan huis, kun je eenvoudig de laadkosten met jouw werkgever verrekenen. Lanova heeft daarvoor een ontwikkeld backoffice-abonnement. Met dit abonnement worden alle laadsessies die je aan huis doet, per maand automatisch vergoed. Op deze manier heb je er geen omkijken meer naar en dat is wel zo makkelijk!

Laadkabel voor jouw elektrische auto

Wanneer je je elektrische auto wil opladen, heb je -naast een laadpaal- ook een laadkabel nodig. Dit onderdeel is essentieel om jouw auto veilig op te laden. Via de zogeheten Control Pilot Pin wordt er bepaalt hoe veel en hoe snel er geladen mag worden. Lanova heeft een laadkabel keuzehulp ontwikkeld, waardoor je gemakkelijk kunt opzoeken welke laadlabel er bij jouw auto past.

laadpaal deventer

Installatie van het laadstation in Deventer

Lanova neemt de installatie van de laadpaal graag uit handen. We bieden maatwerkoplossingen die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen een woon- of werksituatie. Wil je bijvoorbeeld een staande, of een hangende laadpaal voor jouw elektrische auto? We kijken ook naar eventuele dingen om rekening mee te houden: is er grind? Moeten we rekening houden met planten of struiken? Is er een kruipruimte? Dit brengen onze experts helemaal in kaart.

De installatie gebeurt door erkende installateurs, die ervoor zorgen dat het op een veilige manier gebeurt.

Meer informatie over een laadpaal in Deventer?

Vraag dan gerust een offerte aan! 

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug laten bellen?

Laat je informatie achter

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Laat je informatie achter

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!