Onze installateurs zijn professioneel, vakbekwaam en gecertificeerd.
0880110301
Van Bakel Elektro

Jouw laadpaal
installatiepartner
in Den Bosch

Van Bakel Elektro is dé betrouwbare partner voor uw laadoplossingen in Den Bosch en omgeving. Onze specialisten zorgen voor een vakkundige installatie om u volledig te ontzorgen. Bij Van Bakel Elektro staat maatwerk centraal! Neem gerust contact met één van onze maatwerpspecialisten op voor advies!

088 - 011 03 01

Welkom bij Van Bakel Elektro! Wij zijn een allround installatiebedrijf gevestigd in Heesch en Roosendaal.

Sinds 2012 bieden wij onze duurzame diensten aan onder het label ‘Van Bakel Eco’. Hierin bieden wij laadpalen en zonnepanelen aan. Vaak kun je hier als particuliere of zakelijke klant een aantrekkelijke subsidie voor krijgen.

We helpen je graag met advies op maat. Ons motto: Teamwork maakt het verschil!

Anthony van Bakel
  • Koppeling met zonnepanelen
  • Installatie binnen 2 weken
  • Verrekening met werkgever mogelijk
  • Persoonlijk advies
  • Koop- & leasemogelijkheden
Aan de slag

In 3 stappen naar
elektrisch laden bij jou thuis

1
We brengen jouw wensen in kaart
Samen inventariseren de wensen en mogelijkheden. In deze oriënterende fase vinden we antwoord op al jouw vragen.
2
Je ontvangt een voorstel op maat
Alle mogelijke opties zijn inmiddels besproken. Vervolgens ontvang je een offerte op maat waarin alle specificaties worden opgenomen.
3
Wij verzorgen installatie in service
We zijn er uit en onze partner staat in de startblokken. In overleg maken we een planning en kunnen we beginnen met de installatie op locatie.
Bliksem
Waar we werken
Ons werkgebied

De beste laadpaal voor jouw elektrische auto in Den Bosch

Zoek je een laadpaal in Den Bosch voor aan huis of zakelijk?

Dan ben je bij Lanova Laadpalen aan het juiste adres! Je vindt bij ons de beste laadpalen voor aan huis of op de zaak. Met een laadpaal aan huis kun je jouw elektrische auto opladen op het moment wat jou uit komt. Ideaal! De laadstations van Lanova zijn geschikt voor elk type plug-in hybride of elektrische auto’s. Dit komt door de modulaire opbouw van de laadpalen. Wist je dat de laadpaal dankzij het optionele Loard Guard systeem milieuvriendelijker kunt laden? Dit systeem geeft groene energiebronnen (waaronder zonnepanelen) voorrang ten opzichte van reguliere stroom.

Hoe snel laadt mijn elektrische auto op met een laadpaal?

Hoe lang het duurt voordat jouw elektrische auto helemaal opgeladen is, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de meterkast en het laadvermogen wat je auto maximaal kan ontvangen. Wij hebben voor ieder automerk en model een informatiepagina aangemaakt waarop je alle informatie kunt vinden. Zoek jouw auto of neem gerust contact met ons op!

Installatie van je laadpaal in Den Bosch

Lanova verzorgt de volledige installatie van jouw laadpaal, indien gewenst. Deze installatie wordt naar jouw situatie aangepast. Wil je bijvoorbeeld een laadpaal aan de muur? Of een staande laadpaal? De erkende en gecertificeerde installateurs van Lanova zorgen ervoor dat de installatie veilig gebeurt. Lanova geeft 2 jaar garantie op jouw laadpaal. De laadpalen zijn voorzien van keurmerken en voldoen aan voorschriften volgens de Europese wet- en regelgeving.

Subsidie voor jouw laadpaal

Wist je dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn voor jouw laadpaal in Den Bosch? Er zijn diverse regelingen voor een particuliere en zakelijke laadpaal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Direct contact of
een offerte aanvragen?

Heb je een vraag en kun je deze niet vinden bij de veelgestelde vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter en we komen er persoonlijk bij je op terug.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug laten bellen?

Laat je informatie achter

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Laat je informatie achter

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!