Openbare modellen

Tot 22 kW

Lanova Public Dynamic

Lease vanaf € 44,20 per maand óf koop vanaf € 1999

De Public Dynamic is uiterst robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden, speciaal ontworpen voor openbare locaties. De behuizing is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium met een krasvrij, plexiglas voorpaneel. Door de neutrale vormgeving een perfecte aanvulling voor het straatbeeld. Door de laadpas-identificatiemodule gemakkelijk in gebruik. Snel laden tot wel 22 kW.

Bekijk Lanova Public Dynamic
Tot 22 kW

Lanova Public Advanced

Lease vanaf € 66,18 per maand óf koop vanaf € 2995

De Public Advanced is ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak, maximale veiligheid van eindgebruikers en praktische bruikbaarheid van installatie en onderhoud. Uiterst robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden, speciaal voor openbare locaties. Door de neutrale vormgeving een perfecte aanvulling voor het straatbeeld.

Bekijk Lanova Public Advanced

Waarom leasen?

Het leasen van een volledig elektrische auto wordt goedkoper. Steeds meer fabrikanten brengen betaalbare elektrische voertuigen op de markt. Ook is er een subsidie op volledig elektrische auto’s waardoor u bijvoorbeeld minder bijtelling betaalt en geen wegenbelasting.

Kortom elektrisch rijden is steeds interessanter voor u of uw organisatie. Maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden zoals het type elektrische voertuig dat u kiest.

Meer weten over leasen