0880110301
Lanova Laadpalen

Ontmoet Lanova op de Tankstation Vakbeurs 2018

Lanova Laadpalen is dit jaar met een enthousiast team specialisten aanwezig op de Tankstation vakbeurs op woensdag 21 en donderdag 22 november 2018 in de hallen van Expo Houten. Op deze beurs toont Lanova haar laadoplossingen voor thuis , aan de zaak en publieke locaties.

Het jaarlijkse evenement voor de tankstation- en carwashbranche is een ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen. De Tankstation & Carwash Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs en een congres als diverse interessante workshops.

De vijfde editie van het Nationaal Tankstation & Vakbeurs Congres vindt plaats op woensdag 21 november. Diverse topsprekers nemen de congresdeelnemers mee in hun oplossingen voor het verbeteren van het rendement van tankstations. Het congres staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van de toekomst. In welke brandstoffen moet je anno 2018 investeren en waarom?

Het congres van de Tankstation Vakbeurs is een unieke gelegenheid voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen om nieuwe inzichten op te doen over actuele onderwerpen uit de branche. De doelgroep van het congres bestaat uit zelfstandige ondernemers met één of meerdere vestigingen, tankstationketens, oliehandelaren, toeleveranciers en carwashbedrijven.

Op de Tankstation Vakbeurs zal Lanova de nieuwste laadstations tonen. Als voorbeeld toont Lanova de Public Advanced, een laadstation welke is ontwikkeld met oog op de toekomst, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Bij uitstek geschikt is voor openbaar gebruik. Maximale veiligheid en volledig naar wens te personaliseren, de Public Advanced

Locatie, toegang en openingstijden
 • Waar is de Tankstation Vakbeurs:
  Expo Houten. Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
 • Wanneer is de Tankstation Vakbeurs?
  Woensdag 21 november & donderdag 22 november
 • Toegang
  Gratis toegang voor tankstation,- en carwash ondernemers en ondernemingen.
 • Meer informatie
  Bezoek voor meer informatie over de Tankstation Vakbeurs de website door hier te klikken.

 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.