0880110301
Even voorstellen

Nieuwe collega

Vacature

De populariteit en vraag naar laadpalen in Nederland blijft toenemen. Daarom ontstond er vorige maand wederom een vacature op onze binnendienst. Al vrij snel bleek dat we een match hadden en inmiddels is hij gestart.. Maak hier kennis met Joost!

Even voorstellen

Ik ben Joost Zwienenberg, 23 jaar en woonachtig in het buitengebied van Markelo. Afgelopen zomer heb ik mijn MBO studie Automotive Business Management aan het IVA Driebergen afgerond.

Sinds een paar weken ben ik werkzaam bij Lanova als Sales Medewerker. In deze nieuwe functie ben ik mede verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de verkoopprocessen in de binnendienst van Lanova Laadpalen. De contacten met dealerbedrijven en leasemaatschappijen neem ik voor mijn rekening. Ook ben ik verantwoordelijk voor de afhandeling van verkoop van laadkabels en laadstations via externe verkoopkanalen.

Lanova bestaat uit een jong en energiek team met grote ambities, daar past mijn enthousiasme wel tussen. Samen werken aan de groei van Lanova in een opkomende markt! Ik ben Flexibel, Duidelijk en geef niet snel op. Graag help ik u om uw laadoplossing mogelijk te maken, daar zet ik mij met enthousiasme en energie voor in!

 

Welkom!

Met zijn kennis van de automotive sector en doortastende aanpak is Joost een echte aanvulling in ons team én voor onze klanten!

Welkom Joost!

Heb je al een vraag aan Joost over bijvoorbeeld een laadpaal kopen? Neem dan gerust contact op!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.