0880110301
Lanova Laadpalen

Nieuwbouw Lanova in volle gang!

Nieuwbouw Lanova te Enter

Op het nieuwe bedrijventerrein ‘de Elsmoat’ in Enter is de de bouw van het nieuwe kantoorpand van Lanova Laadpalen B.V. en TSE Fuelling Supplies B.V. in volle gang. Met een modern kantoorpand en ruime opslag zijn beide bedrijven klaar om verder te groeien.

Het nieuwe kantoorpand is gunstig gelegen aan de A1 en gemakkelijk te bereiken via afrit 28. Het project wordt in bouwteam uitgevoerd, dit betekent dat alle deskundige partijen samenwerken aan het ontwerp, engineering en realisatie van het pand.

Het ontwerp is afkomstig van 4D Architecten. Daarnaast werken Voortman Steel Group, Lesscher Installatietechniek en TWW Negam Dostal aan de de constructie, de installatie en de wegenbouw.

Duurzaamheid

Bij de engineering stond duurzaamheid hoog in het vaandel. Vanuit dit oogpunt is er gekozen voor de toepassing van brine/water-warmtepompen, vloerverwarming en koeling, klimaatplafonds met geintergreerde LED verlichting en speciale luchtverdeeltechniek. Voor maximale energiebesparing wordt er per ruimte op basis van CO2 en aanwezigheid geventileerd en de verlichting geschakeld.

Ook zonnepanelen voor energieopwekking zullen niet ontbreken. Tevens zal het pand worden voorzien van zeven slimme laadstations voor het opladen van Plug-In hybrides en elektrische voertuigen.

Over Lanova Laadpalen

Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is al begonnen! Daarom wil Lanova elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Lease eenvoudig uw eigen laadpaal thuis of bij uw bedrijf en haal het beste uit uw accu. Elke dag en elke rit opnieuw! Opladen volgens uw wensen en behoeften, zonder grote investering.

Lanova biedt particuliere en zakelijke klanten een totaalpakket van slimme laadoplossingen. Van een, volledig naar wens samen te stellen, laadpaal op maat tot kabels en accessoires. En we helpen u op weg met advies, installatie en een snelle storingsdienst. Want Lanova staat voor service, gemak en alle vrijheid om op uw eigen manier te profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Onderweg naar een zorgeloze toekomst met Lanova!

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.