0880110301
Lanova Laadpalen

Neem een kijkje in de nieuwe Skoda Enyaq iV

Uitbreiding wagenpark

Afgelopen week werd ons wagenpark uitgebreid met deze nieuwe Skoda Enyaq. Het is de eerste elektrische SUV van Skoda en wordt ook wel de tweelingbroer van de Volkswagen ID.4 genoemd. Collega Jan-Willem Voortman neemt deze nieuwe bolide mee voor een testritje.

Beleving

Jan-Willem: “De Skoda Enyaq is echt een auto die je het comfort van elektrisch rijden laat beleven. Het 13 inch scherm is het bedieningspaneel en door de grootte van het scherm is het erg overzichtelijk en geeft het een moderne look. Er zijn ook 2 handige snufjes in de Skoda Enyaq, namelijk de ijskrabber in de achterklep en de paraplu’s in de deuren. Geen overbodige luxe om dat in ons land altijd binnen handbereik te hebben!”

De accu

De Enyaq is op dit moment leverbaar met twee verschillende accupakketten:

  • 58 kWh met een actieradius van 390 km
  • 77 kWh met een actieradius van 460 km

Later dit jaar komt ook de ‘kleinere’ accu van 52 kWh met een actieradius van 340 km beschikbaar.

 

Accu opladen

Omdat de Enyaq ten opzichte van verschillende andere modellen en merken een goede actieradius heeft hebben wij kozen voor het accupakket van 58 kWh. Maar wat zijn nou eigenlijk de laadtijden van Enyaq?

  • Aan de wisselstroomlader (AC) kan deze Enyaq laden op een vermogen van 11 kW. Als hij helemaal leeg is kan je hem in ruim 6 uur volledig vol laden.
  • Wanneer je gaat laden bij een snellader met laadvermogen van 100 kW en duurt het ongeveer 30 minuten tot de accu volledig geladen is.

 

Conclusie

Wij zijn enthousiast! Jij ook? En wil je graag meer informatie over een laadpaal voor thuis of op de zaak? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over het meest passende laadstation voor jouw EV.

Bekijk hier je opties

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.