Smart laadpalen

header-after

Smart laadpaal

 

Al sinds de oprichting van het merk, is Smart een eigenwijze speler op de markt. Altijd anders, kleiner, vernuftiger en vooral heel stads. Dat geldt ook voor de elektrische auto’s die Smart aanbiedt. Ze passen dan ook perfect in het portfolio. Zoek je een Smart laadpaal voor jouw elektrische auto? Wij hebben de laadpalen die perfect aansluiten op jouw situatie. Of je nu thuis, op de zaak of openbaar wilt laden, met de oplossingen van Lanova kan het allemaal. Welke Smart je ook hebt.

De elektrische auto’s van Smart:

 

Het belangrijkste verschil tussen de Smart-modellen is natuurlijk of je er met twee personen in kunt rijden of met vier. De naam geeft het immers al aan. Maar ook de specificaties, het uiterlijk en de prijs zijn verschillend. Net zoals zaken als:

  • Topsnelheid
  • Acceleratie
  • Actieradius
  • Vermogen
  • Koppel

 

Aan de hand van de specificatielijsten kun je bepalen welk type past bij jouw wensen en eisen. Net zoals dat geldt voor de Smart-laadpaal die je kiest. Je Smart opladen kan namelijk op verschillende manieren. Over de laadtijd van elk model lees je hieronder meer.

Smart laadpaal gaat sneller dan via stopcontact

Natuurlijk kun je jouw Smart opladen via een gewoon stopcontact als er geen laadpaal in de buurt is. Maar je weet dat dit veel langer duurt omdat het vermogen lager is. Dit beïnvloedt de laadsnelheid enorm. De laadtijd is verder nog afhankelijk van de grootte van de accu, wat in feite de effectieve actieradius bepaalt van je auto. Check de laadtijden voor een Smart EQ ForTwo Coupe:

VermogenTijdType
2.3 kW7u30mRegulier stopcontact
3.7 kW4u45m1-fase, 16A
7.4 kW3u45m1-fase, 32A
11 kW4u45m3-fase, 16A
22 kW3u45m3-fase, 32A

Laadpalen voor thuis, zakelijk of openbaar laden

Je weet zelf natuurlijk als geen ander wat de beste plek is om een laadpaal voor je Smart te installeren. Als hij op de zaak uren achter elkaar stilstaat, dan kies je voor een zakelijke laadpaal. Wil je er liever thuis eentje, dan kan dat ook. Zelfs een openbare laadpaal kunnen we voor je regelen. We vertellen je graag meer over de verschillende opties.

Kies uit 3 soorten Smart-laadpalen voor thuis

Onze Lanova Home Advanced is de beste Smart-laadpaal voor thuis. Hiermee hebben we ‘s werelds eerste interactieve laadpaal ontwikkeld. Voorzien van kunstmatige intelligentie, dus hij herkent jouw laadgewoonten en speelt hierop in. Ga je na je Smart een andere elektrische auto rijden? Dan kun je nog jaren verder met daze laadpaal dankzij 22kW laadvermogen. Perfect voor nu en in de toekomst.

 

Wil je nog meer keuze om thuis je Smart op te laden? Kies dan uit deze twee laadpalen:

Een Smart-laadpaal op de zaak

Rijden er meer mensen van jouw bedrijf in een elektrische Smart? Dan is een laadpaal op de zaak een logische stap. Daarvoor hebben we de Lanova Business Dynamic en met de Lanova Business Advanced. Ideaal om twee of meer elektrische auto’s tegelijk op te laden. De Advanced is een slimme laadpaal die jouw laadgedrag herkent en voorspelt wanneer je de Smart weer gaat loskoppelen. Nog meer voordelen: slim design en online inzicht in je laadsessies. Waar wacht je nog op?

Onze twee openbare laadpalen

Aan een openbare laadpaal kun je niet alleen jouw Smart opladen, maar je biedt ook anderen de mogelijkheid om er gebruik van te maken. Dat kan bijvoorbeeld met de Lanova Public Dynamic. Uiteraard is het een robuuste laadpaal die prima tegen alle weersomstandigheden kan. Dat geldt ook voor de Lanova Public Advanced, want beide modellen zijn speciaal ontworpen voor openbare locaties. Profiteer van een gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch laadstation voor je Smart. Kies je voor de Advanced, dan heb je dankzij de slimme features nog meer voorsprong.

 

Lees meer over onze laadpalen, installatie, leasen of kopen >>

In 3 stappen geregeld