0880110301
Lanova Laadpalen

Meer laadpalen met Lanova

Vergroten laadcapaciteit

De groei van het aantal elektrische auto’s is ongekend groot. Overheden nationaal en internationaal zetten volop in op elektrificatie. Komende week stemt het Europees Parlement over de wetgeving infrastructuur voor alternatieve brandstoffen voor wegtransport, scheepvaart en luchtvaart. Met het doel: laadpalen om de 60 kilometer. Om aan die blijvend groeiende vraag te voldoen, zijn (nog) meer laadpalen nodig dan tot nu toe per dag geplaatst worden.

Ondernemerskansen

Wie met ondernemersogen de nieuwsberichten over elektrificatie leest, komt al gauw tot de conclusie: Laadpalen zijn het investeren waard! Met de exponentieel groeiende markt en de blijvende vraag naar laadinfra, is het een interessante keus voor ondernemers om geld in te steken. Naast dat laadpalen bijdragen aan duurzame stappen van de onderneming zelf, ‘groener’ vervoer van medewerkers bevordert, blijkt het in de praktijk ook een aantrekkelijk verdienmodel.

Bedrijven kunnen grofweg met twee soorten palen gaan werken: AC en DC. AC laadpalen zoals Lanova ze biedt in verschillende modellen, zijn vooral geschikt voor parkeerplaatsen waar auto’s langer dan een uur staan geparkeerd. Denk aan bedrijventerreinen, kantoor parkeerplekken of ontmoetingscentra. Het gaat om laadpalen die werken met wisselstroom – stroom dat ook uit het stopcontact komt – welke de paal afstemt op de laadcapaciteit van de auto. Zo kan iedere EV-rijder veilig en zo snel mogelijk de accu opladen. De palen en laders zijn zo universeel dat ze geschikt zijn voor elke elektrisch aangedreven auto. Daarnaast bestaan er Lanova snelladers – de hyperchargers – die auto’s binnen een kwartier van een volle actieradius kunnen voorzien. Daardoor is de snellader een uitstekende keuze voor locaties waar veel verkeer doorstroomt en waar de investeerder beoogd om ‘geld te verdienen’  aan het laden van auto’s. De autorijders hebben baat bij een snelle laadsessie wanneer ze onderweg zijn en de actieradius niet toereikend is.

Door te investeren in laadpalen is dus de ondernemer en de laadpaal gebruiker enorm geholpen! Wie die kans schoon ziet, kan bij ons – Lanova Laadpalen – terecht voor een advies over de meest geschikte laadpalen voor de eigen situatie.

Contactformulier

Graag een afspraak maken of een persoonlijk advies nodig? Vul de gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk assortiment

Bonus voordeel

Lanova Laadpalen connecten met een online software programma. De voordelen:

-Altijd op afstand bereikbaar voor service of onderhoud

-Verrekening of betaling van de laadsessie gaat automatisch

-Nagenoeg geen boekhoudwerk voor de ondernemer

-Voor iedere laadpas en EV geschikt systeem

-Modulair opgebouwd dus te allen tijde aanpasbaar

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.