0880110301
Lanova Laadpalen

Leander: Van stagiair naar Accountmanager

In gesprek met Leander

Leander heeft na een succesvolle eerste stageperiode nu ook zijn tweede stageperiode bij Lanova Laadpalen afgerond! Met zijn diploma Accountmanagement op zak komt hij bij ons in dienst. Ik (Fleur) ben benieuwd naar zijn ervaringen die hij het afgelopen jaar heeft opgedaan en ging met Leander in gesprek.

Wat heeft er voor gezorgd dat je je 2e stage ook bij Lanova wilde doen?

“Om deze vraag te beantwoorden is het gemakkelijker om het om te draaien: waarom zou ik niet voor Lanova kiezen, ik kon op dat moment geen enkele reden of aanleiding vinden om bij een ander bedrijft te solliciteren. Een jong en dynamisch bedrijf in een groeiende markt zorgde ervoor dat de wederzijdse interesse en de klik met het team al snel was gevormd. De stageperiode van 10 weken stage is best kort, en ik voelde dat ik bij Lanova nog genoeg kon leren. Dat zorgde ervoor dat ik ook na mijn 1e stage ‘bleef hangen’ en als hulpkracht bij kon springen waar nodig. Tijdens mijn schoolperiode keek ik alweer uit opnieuw stage te gaan lopen bij Lanova”.

Waarom wil je nu graag bij Lanova blijven werken?

“Omdat binnen Lanova nog genoeg te leren is. De opkomende markt van elektrische auto’s is exponentieel in de vraag en aanbod zijde aan het groeien. Het is ontzettend gaaf om hieraan te mogen bijdrage. Binnen Lanova krijg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid om mijn werk te doen, dit in combinatie met een goede werkplek en een informele werksfeer maakt het werken bij Lanova prettig”.

Wat is jouw rol binnen het team?

“Binnen Lanova ben ik voornamelijk aanwezig op de binnendienst voor het verzorgen van het gehele verkooptraject. Dagelijks pak ik aanvragen op die vanuit onze samenwerkingen met autodealers binnen komen. Dit wordt aangevuld met werkzaamheden in de buitendienst zoals een schouwing op locatie of een kennismaking”.

Hoe zie jij Lanova als werkgever?

“Een goede werksfeer en een fijne werkruimte zorgt ervoor dat je binnen Lanova goed kan ontwikkelen. Al snel zul jij je hier thuis voelen, en de aanvullende vrijdagmiddag borrels en personeelsuitjes zullen dat proces alleen maar versnellen”.

Maak zelf kennis met Leander

Dankzij zijn goede inzet tijdens beide stageperiodes zijn we er trots op dat Leander vanaf nu ons team fulltime komt versterken! Liever persoonlijk kennismaken met Leander? Neem contact met hem op!

Lees hier een eerder bericht over de eerste stageperiode van Leander.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.