0880110301
Lanova Laadpalen

Leander op pad met een installateur

Zakelijke installatie

De installatie van 10 laadstations bij een nieuwbouwlocatie is een mooie kans om weer eens mee te kijken met één van onze installateurs!

Op een bedrijventerrein aan de Josink Esweg in Enschede is onlangs een bedrijfspand gebouwd waar 6 bedrijven zich gaan vestigen. Tijdens de bouw zijn er veel duurzame keuzes gemaakt die passen bij de richtlijnen van deze tijd. Daarbij kunnen laadpalen natuurlijk niet ontbreken.

Hoe het precies in zijn werk ging lees je hier. Leander doet verslag!

Duurzaam bedrijfspand

Wie gaat nieuwbouwen anno 2021 wil natuurlijk zoveel mogelijk voldoen aan de duurzame mogelijkheden die we vandaag te dagen kunnen toepassen. Ook dit nieuwe bedrijfspand in Enschede voldoet aan de wensen van nu en beschikt inmiddels over zonnepanelen, laadpalen én is gasloos!

Al sinds begin 2020 stelt de overheid verplicht om bij de nieuwbouw van een bedrijfspand laadpalen te plaatsen. Om precies te zijn; per 10 parkeerplaatsen 1 laadpunt. Er is gekozen voor de installatie van 10 laadstations zodat straks de medewerkers en bezoekers van de bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van voordelige groene stroom om hun EV’s mee op te laden.

Keuze voor Lanova

Vastgoedondernemer Gerben Homan (van Reggehave) kwam tijdens zijn zoektocht naar een passende laadoplossing terecht bij Autobedrijf Slag. Hier staan onze Business Advanced laadpalen als visitekaartje voor het moderne bedrijfspand. Het strakke design van dit laadstation past ook erg goed bij de gevelarchitectuur van de nieuwbouw in Enschede.

Om de laadstations zo breed mogelijk inzetbaar te houden is er gekozen voor een model met socketaansluiting. Op deze manier kan iedere gebruiker zijn eigen laadkabel met de juiste aansluiting gebruiken.

De 10 laadstations zijn per 2 op een paal gemonteerd. Zo konden we in 1 dag deze parkeerplaats voorzien van 10 veilige laadoplossingen.

Meer over zakelijk laden

Ook zakelijk laden?

Een laadpaal laten installeren bij jouw bedrijfspand? Een goede voorbereiding kan je veel voordeel bieden! Het antwoord op de volgende vragen brengen je een stapje dichterbij een duurzaam wagenpark:

  • Hoeveel voertuigen wil je laten laden?
  • Beschikt jouw bedrijfspand al over zonnepanelen?
  • Verwacht je een piek (met laden) rond een bepaald tijdstip?
  • Zelf investeren of liever leasen?

Onze adviseurs komen graag met je in gesprek om verdere verduurzaming van jouw bedrijf mogelijk te maken.
Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak!

Liever direct een offerte?

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.