0880110301
Lanova Laadpalen

Lanova lanceert nieuw laadstation

Lanova Business Premium

Éen station, dubbele aansluiting, maximaal laadvermogen.
Dat is wat de nieuwe Business Premium onder meer uniek maakt ten opzichte van andere zakelijke laadstations.

Standaard is de Business Premium Duo voorzien van twee Type 2-aansluitingen. Twee contactdozen, een contactdoos en één of twee vaste spiraal oplaadkabels. Dankzij het laadvermogen van 22 kW per socket kan ieder voertuig maximaal laden, nu én in de toekomst. In combinatie met het Smart Load Management Systeem – NanoGrid™ – bestaat de mogelijkheid om meerdere laadstations te verbinden. De taakverdeling kan vervolgens naar wens en tegen een bepaalde waarde of hoofdzekering worden ingesteld. NanoGrid zal automatisch rekening houden met het totale beschikbare vermogen en overige grootverbruikers in het pand.

Laden via de app ‘Taking Charge’

Beheer gemakkelijk uw laadstation via de mobiele app. Middels de simpele interface bent u in staat de volledige laadhistorie in te zien, de helderheid van de LED symbolen in te stellen, het laadvermogen aan te passen en het opladen te starten, stoppen en pauzeren op afstand. Software updates en een laadschema zijn inbegrepen. De Taking Charge app is beschikbaar voor zowel voor Android als iOS.

Binnenkort leverbaar

Loopt u graag voorop in nieuwe technologie? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om een Lanova Business Premium te reserveren. Naar verwachting kunnen wij de eerste stations medio juni 2019 uitleveren.

Pre-order nu de nieuwe Business Premium bij Lanova Laadpalen

 

Wilt u meer informatie over een laadpaal kopen, zakelijk laden of thuis ladenNeem dan gerust contact met ons op via 088 – 0110301.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.