0880110301
Lanova Laadpalen

Lachen met klanten

‘Schouwingsformulier met verrassende invulling’

Op het schouwingsformulier dat wij klanten vragen in te vullen staat de vraag: ‘Zijn er zware energieverbruikers in de woning aanwezig?’, daar is dit keer een bijzonder grappig antwoord op gekomen dat we graag met jou delen.

‘Drie föhns in huis!’

Bij deze klant blijkt Load Balancing geen overbodige luxe. Met een vrouw en dochters die op hetzelfde moment veel Kilowatts vragen van de elektra-installatie, is het handig om veiligheid in te bouwen. Zodra de nieuwe laadpaal in gebruik wordt genomen, willen we natuurlijk niet dat de stoppen er regelmatig uit vliegen.

Overbelasting stroomverbruik

Op eenzelfde moment veel stroom verbruiken zorgt voor een piekbelasting. Wanneer het gevraagde vermogen groter is dan de stroomgroep aankan, bestaat de kans dat stoppen eruitslaan. Ook kan het zijn dat niet alleen een groep maar de fase overbelast raakt. Dan kunnen alle stopper eruitslaan, of erger; dan kunnen zelfs apparaten kapot gaan. Bij het aanschaffen van een laadpaal voor thuis is het belangrijk om uit te (laten) rekenen of het extra stroomverbruik voor overbelasting gaat zorgen. Load balancing is een techniek die hier balans in aanbrengt en ervoor zorgt dat er nooit overbelasting is. Een veilig idee en essentieel voor huishoudens met veel elektra.

Lees hier wat Load Balancing is.

Goede reden?!

Wij zijn benieuwd welke goede reden jij hebt om meer balans te willen in je energieverbruik. Heb je een mega stereo installatie met lampen en glitterbollen en houd je van een goed feest? Of ben jij iemand die als hobby auto’s en motoren opknapt en doe je dat allemaal in je garage, met stroom aangesloten op de 3 fase van je huis? Wanneer jij van plan bent een laadpaal aan te schaffen, kan jouw installatie wel wat balans-hulp gebruiken. En jouw verhaal kan anderen inspireren of aan het lachen maken.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.