0880110301
Lanova Laadpalen

Laadstation bij jouw bedrijf? Waarom eigenlijk?

Rijden jullie al elektrisch?

Steeds meer bedrijven plaatsen een laadpaal op de parkeerplaats. Vaak omdat ze deels of volledig over gaan op elektrisch rijden. Maar ook om de juiste faciliteiten te hebben voor bezoekers met een EV. Waarom kies je als ondernemer nou eigenlijk voor een laadstation bij jouw bedrijf?

Duurzame uitstraling

Hét onderwerp van deze tijd is duurzaam ondernemen. Als bedrijft kun je er bijna niet meer omheen. Een laadstation op de parkeerplaats van jouw bedrijf is de (eerste) stap om te laten zien dat duurzaam ondernemen van belang is binnen je bedrijf. Natuurlijk is dit ook een mooie manier om  werknemers aan te moedigen om elektrisch te gaan rijden.

Een relatief lage investering

De overheid wil  bedrijven stimuleren om  te verduurzamen. Hiervoor zijn er verschillende subsidies beschikbaar . Zo kan uw bedrijf gebruik maken van de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Met de VAMIL is het mogelijk om tot 75% van de investeringskosten af te schrijven en met de MIA kunt u 13,5%, 27% of 36% van de investeringskosten aftrekken. Meer lezen over beschikbare subsidies?

De wetgeving

Sinds maart 2020 is het verplicht om per 10 parkeerplaatsen een laadstation te hebben  bij een bedrijf. De overheid wil daarmee een emissievrije toekomst stimuleren. Deze wetgeving is voor nu alleen bij nieuwe gebouwen. Maar in 2025 zijn het ook de bestaande gebouwen die hier aan moeten voldoen.

Voordelig laden

Heb je zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand?  Dan kun je de opgewekte stroom gebruiken om te laden. Super duurzaam en 100% groen!

Meer weten?

Benieuwd welke laadoplossing voor jouw bedrijf het meest voordelig is? Wij rekenen vrijblijvend met je mee! Neem contact op met Joost voor een maatwerk advies.

Bekijk onze zakelijke laadoplossingen

Wil je een laadpaal elektrische auto kopen voor bij jou thuis? Ook daar adviseren we je graag over!

 

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.