0880110301
Lanova Laadpalen

Jarnick Nieuwenhuis: Sales stagiair

Voorstellen:

Mijn naam is Jarnick Nieuwenhuis, ik ben 20 jaar oud en kom uit Rijssen. Mijn vrije tijd besteed ik graag door gitaar en volleybal te spelen.

Vanaf september loop ik een half jaar stage bij Lanova, hierbij zal ik assisteren op de salesafdeling als stagiaire. Zelf volg ik de opleiding commerciële economie aan de hogeschool Windesheim te Zwolle en ben actief in mijn derde jaar.

‘Ik ben erg nieuwsgierig’

Lanova Laadpalen werd aanbevolen door school. Toen ik eenmaal op gesprek was geweest bij Lanova leek het mij een erg leuk bedrijf om stage te lopen. Niet alleen omdat het team erg gezellig over kwam, maar ook omdat de markt van het product mij aanspreekt. Het is een product dat steeds relevanter wordt en ik ben erg nieuwsgierig naar de markt en de mogelijkheden hiervan. Het lijkt me een erg leerzame ervaring om hier stage te lopen.

Het lijkt me erg leuk om hier mijn stage te doen en ben benieuwd wat het komende half jaar allemaal ga leren.

Meer weten?

Offerte aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten?

Informatie aanvragen

Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.